Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg
- Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
- Województwo:
- Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
- Data zamieszczenia: 2013-08-28
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
ul. Siennicka 23 23
80-758 Gdańsk
tel. 058 301-60-33 w. 301 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.zp.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawy warzyw konserwowych, przetworów owocowych oraz granulatów sojowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część 1.: Warzywa konserwowe 1.Fasola sucha jednolita w workach a 10-25 kg w ilości -1250 kg 2.Groch suchy cały w workach a 10-25 kg w ilości - 350 kg 3.Groszek konserwowy puszka a 400-850 g w ilości - 720 kg 4.Chrzan tarty słoik a 400 - 850 g w ilości - 40 kg 5.Koncentrat pomidorowy 30 % w słoiku a 800 - 950 g w ilości - 1250 kg 6.Kukurydza konserwowa puszka a 400 - 850 g w ilości - 420 kg 7.Marchew konserwowa słoik a 800 - 900 g w ilości - 150 kg 8.Ogórek konserwowy słoik a 850 - 970 g w ilości - 640 kg 9.Papryka konserwowa słoik a 850 - 970 g w ilości - 1520 kg 10.Przecier ogórkowy słoik a 850 - 970 g w ilości - 550 kg 11.Sałatka warzywna słoik a 800 - 1000g w ilości - 1700 kg 12.Sałatka szwedzka słoik a 800 - 1000 g w ilości - 1400 kg 13.Szczaw konserwowy słoik a 750 - 1000g w ilości - 510 kg 14.Przecier jabłkowy słoik a 850 - 950 g w ilości - 120 kg 15.Susz warzywny (4-5 składnikowy) w ilości - 50 kg Część 2 : Przetwory owocowe 1.Dżem o różnych smakach w wiaderkach a 5 - 10 kg (wiśniowy, truskawkowy, czarna porzeczka) w ilości - 1200 kg 2.Marmolada twarda wieloowocowa w wiaderkach a 5 - 10 kg w ilości - 1200 kg 3.Kompot z czarnej porzeczki albo aronii słoik a 900 - 1000 g w ilości (netto) - 120 kg Część 3 : Granulaty sojowe 1.Granulat sojowy w workach a 10 - 20 kg w ilości - 230 kg 2.Kostka sojowa w workach a 10 - 20 kg w ilości - 550 kg 3.Kotlet sojowy a 8 - 10 g sztuka, w workach a 5 - 10 kg w ilości - 20 kg W/w artykuły muszą spełniać parametry jakościowe wynikające z Polskich Norm przenoszących europejskie normy lub normy innych państw członkowskich Europejskiego Obszaru gospodarczego przenoszących te normy. Artykuły objęte częścią 1 powinny posiadać termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy. Artykuły objęte częścią 2 powinny posiadać termin przydatności do spożycia : dżem i marmolada co najmniej 1 miesiąc, kompot z czarnej porzeczki albo aronii 6 miesięcy. Artykuły objęte częścią 3 powinny posiadać termin przydatności do spożycia co najmniej 6 miesięcy - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153314001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- sukcesywne dostawy warzyw konserwowych, przetworów owocowych oraz granulatów sojowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Dodano: 2012-08-31 - Dostawy warzyw konserwowych, dżemu, marmolady, kompotu oraz granulatów sojowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Dodano: 2011-08-30 - Dostawy warzyw konserwowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce.
Dodano: 2010-08-30 - dostawy warzyw konserwowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
Dodano: 2009-07-15