Przetargi.pl
Dostawy warzyw konserwowych, dżemu, marmolady, kompotu oraz granulatów sojowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce

Zakład Karny Gdańsk Przeróbka ogłasza przetarg

  • Adres: 80-758 Gdańsk, ul. Siennicka 23
  • Województwo:
  • Telefon/fax: tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Data zamieszczenia: 2011-08-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny Gdańsk Przeróbka
    ul. Siennicka 23 23
    80-758 Gdańsk
    tel. 058 301-60-33 w. 301
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy warzyw konserwowych, dżemu, marmolady, kompotu oraz granulatów sojowych do Zakładu Karnego w Gdańsku - Przeróbce
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Część 1. : Warzywa konserwowe : 1. Fasola sucha jednolita w workach w ilości - 1900 kg 2. Groch suchy cały w ilości - 800 kg 3. Groszek konserwowy puszka a 400-850 g w ilości - 680 kg 4. Chrzan tarty słoik a 400 - 850 g w ilości - 100 kg 5. Koncentrat pomidorowy 30 % w słoiku a 800 - 950 g w ilości - 1200 kg 6. Kukurydza konserwowa puszka a 400 - 850 g w ilości - 400 kg 7. Marchew konserwowa słoik a 800 - 900 g w ilości - 150 kg 8. Ogórek konserwowy słoik a 850 - 970 g w ilości - 820 kg 9. Papryka konserwowa słoik a 850 - 970 g w ilości - 1400 kg 10. Przecier ogórkowy słoik a 850 - 970 g w ilości - 360 kg 11. Sałatka warzywna słoik a 800 - 1000g w ilości - 1400 kg 12. Sałatka szwedzka słoik a 800 - 1000 g w ilości - 1500 kg 13. Szczaw konserwowy słoik a 750 - 1000g w ilości - 530 kg 14. Przecier jabłkowy słoik a 850 - 950 g w ilości - 120 kg 15. Susz warzywny (4-5 składnikowy) w ilości - 140 kg, Część 2. : Dżem, marmolada, kompot : 1. Dżem o różnych smakach w wiaderkach (wiśniowy, truskawkowy, czarna porzeczka) w ilości - 1200 kg 2. Marmolada twarda wieloowocowa w wiaderkach w ilości - 980 kg 3. Kompot z czarnej porzeczki albo aronii słoik a 900 - 1000 g w ilości - 100 kg, Część 3. : Granulaty sojowe : 1. Granulat sojowy w workach a 10 - 20 kg w ilości - 200 kg 2. Kostka sojowa w workach a 10 - 20 kg w ilości 450 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153314001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach