Przetargi.pl
dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych ogłasza przetarg

  • Adres: 10-144 Olsztyn, ul. Bałtycka 37A
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5275191 , fax. 089 5226970
  • Data zamieszczenia: 2013-01-07
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół Elektronicznych i Telekomunikacyjnych
    ul. Bałtycka 37A 37A
    10-144 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5275191, fax. 089 5226970
    REGON: 00067861800000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.zset.olsztyn.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawy produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    CZĘŚĆ I: 1511000-2 MIĘSO LP NR CPV NAZWA PRODUKTU dodatkowy opis JM ILOŚĆ 1 15113000-3 WIEPRZOWINA-ŁOPATKA B/K bez kości KG 1600 2 15113000-3 SCHAB B/K bez kości KG 350 3 15113000-3 ZEBERKA WP KG 150 4 15113000-3 SZYNKA B/K bez kości KG 400 5 15113000-3 KOŚCI SCHABOWE KG 50 6 15113000-3 PACHWINA B/S bez skóry KG 150 7 15113000-3 SŁONINA KG 70 8 15111100-0 WOŁOWINA Z/K rosołowa KG 50 9 15412100-0 SMALEC KG 200 10 15113000-3 karkówka bez kości kg 300 Opis zawiera 10 pozycji. CZĘŚĆ II: 15112000-6 DRÓB LP NR CPV NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ 1 15112130-6 FILET Z KURCZAKA B/S KG 1500 2 15112130-6 udko z kurczka b/k KG 1200 3 15112120-3 MIĘSO TRYBOWANE Z UDŹCA INDYKA KG 500 4 15112130-3 PORCJE ROSOŁOWE Z INDYKA KG 500 5 15112130-6 PORCJE ROSOŁOWE Z KURCZAKA kg 1500 6 15112130-3 pierś z indyka b/s kg 400 7 15112130-6 wątróbka z kurczaka kg 200 Opis zawiera 7 pozycji. CZĘŚĆ III: PRODUKTY WĘDLINIARSKIE NR CPV 15131120-2 LP NR CPV NAZWA PRODUKTU JM ILOŚĆ 1. 15131130-5 OGONÓWKA po domowemu kg 60 2. 15131130-5 SZYNKA GOTOWANA typu: mojej mamy, po chłopsku kg 120 3. 15131130-5 WĘDZONKA MYŚLIWSKA kg 120 4. 15131130-5 POLĘDWICA SOPOCKA kg 250 5. 15131130-5 BOCZEK WEDZONY B/S kg 30 6. 15131130-5 KIEŁBASA ŻYWIECKA podsuszana kg 120 7. 15131130-5 PARÓWKI CIENKIE typu:hot dog kg 610 8. 15131130-5 KIEŁBASA cienka typu : podwawelska, ostrołęcka, dworska kg 600 9. 15131130-5 KIEŁBASKI typu: delikatesowe, z komina, piwoszki kg 200 10. 15131310-1 PASZTETOWA kg 200 11. 15131134-3 KASZANKA GRYCZANA LUB JĘCZMIENNA kg 100 12. 15131130-5 SALCESON WŁOSKI typu: staropolski kg 30 13. 15131130-5 MIELONKA TYROLSKA kg 350 14. 15131130-5 KARKÓWKA NA SZARO kg 10 15. 15131130-5 SCHAB pieczony kg 200 16. 15131130-5 KIEŁBASA SZYNKOWA kg 150 17. 15131130-5 KIEŁBASA KRAKOWSKA PARZONA kg 150 18. 15131310-1 PASZTET PIECZONY kg 200 19. 15131130-5 KIEŁBASA PARÓWKOWA kg 100 20. 15131130-5 MORTADELA kg 200 21. 15131130-5 BOCZEK ROLOWANY pieczony kg 120 22. 15131130-5 KRAKOWSKA SUCHA kg 150 23. 15131130-5 BIAŁA PARZONA kg 100 24. 15131130-5 szynka domowa wieprzowa pieczona na biało kg 160 25. 15131130-5 szynka wędzona kg 100 26. 15131130-5 szynka konserwowa wieprzowa kg 150 27. 15131230-6 salami typu: bumerang kg 120 28. 15131133-6 kiełbasa tatrzańska kg 100 29. 15131133-6 golonka luksusowa kg 120 30. 16131133-6 polędwica z warzywami kg 180 31. 15131135-0 indyk w galarecie kg 30 32. 15121135-0 przekładaniec grecki kg 50 33. 15131135-0 pieczeń litewska kg 120 opis zawiera 33 pozycje
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zset.olsztyn.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach