Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg
- Adres: 32082 Bolechowice, Więckowice, ul. Słoneczna
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 122 851 603 , fax. 122 852 010
- Data zamieszczenia: 2017-11-15
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
Więckowice, ul. Słoneczna 3
32082 Bolechowice, woj. małopolskie
tel. 122 851 603, fax. 122 852 010
REGON: 29792200000
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mleka i nabiału - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Jogurt naturalny op. 150 g. o zawartości tłuszczu 0%-2% w 100g jogurtu, gęsty szt. 1150 2.Jogurt owocowy op.150 g.o zawartości tłuszczu 0% -2 % w 100g jogurtu, smak truskawkowy brzoskwiniowy, malinowy, z owoców leśnych, ananasowy, gęsty, z widocznymi kawałkami owoców (zawartość owoców min.3,5%). szt. 4000 3.Kefir op. do 1 l. o zawartości tłuszczu 2% w 100g kefiru. l 500 4.Margaryna Palma a 250 g. o zawartości tłuszczu 80% kg 130 5.Masło ekstra, z zawartością tłuszczu zwierzęcego (mlekowego), nie mniej niż 82%, z zawartością wody poniżej 17%, niesłone (nie więcej niż 2% soli) - w 100g masła. Nie posiadające tłuszczów innego pochodzenia (np. oleje, margaryny), o stałej konsystencji .Pakowane w kostki 200g –kg 1520 6.Maślanka naturalna opak do 1 l. zawartość tłuszczu 2% l 80 7.Maślanka owocowa jagodowa, truskawkowa, brzoskwiniowa op. do 1 l l 220 8.Mleko krowie o zawartości tłuszczu 2% w litrze mleka, pakowane w worki foliowe do10 l, worki nieuszkodzone, czyste. l 18 500 9.Mleko w proszku op. do 0,5kg spożywcze, krowie , pełne, niegranulowane. kg 10 10.Mleko zagęszczone niesłodzone opakowanie 0,5 l l 150 11.Ser biały chudy , niekwaśny, 0% tłuszczu kg 20 12.Ser biały półtłusty , niekwaśny, o zawartości tłuszczu 4% w 100g sera kg 1450 13.Ser topiony o zawartości tłuszczu nie mniej niż 20% w 100g suchej masy. Smaki: naturalny, oraz z dodatkami: szynki, papryki, szczypiorku, pieczarek. Waga 1szt - 100g. kg 70 14.Ser żółty Gouda lub Edamski posiadający nie mniej niż 27 gram tłuszczu zwierzęcego ( mlekowego) w 100 gram sera, nieposiadający tłuszczów innego pochodzenia (np.oleje, margaryny), kawałki o wadze 3-4 kg, nie łamiący się kg 160 15.Serek Bieluch lub równoważny opak.100 gram, o zawartości tłuszczu nie mniej niż 3 gram, węglowodanów 4,5 gram, białka 9 gram - w 100 gramach serka. kg 70 16.Serek do chleba op. do 100 g śmietankowy, z ziołami, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z ogórkiem i koperkiem, z papryką, z chrzanem o zawartości tłuszczu nie mniej niż 15 gram, węglowodanów 3 gram , białka 5 gram- w 100 gramach serka. kg 180 17.Serek fromage a 100 g , naturalny, o smaku: śmietankowym, czosnkowym, chrzanowym, warzywnym. kg 90 18.Serek grani ziarnisty op. do 200 g , widoczne granulki sera, oddzielające się od śmietanki, o zawartości tłuszczu 3-5% w 100g serka. kg 420 19.Serek homo naturalny op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka. kg 60 20.Serek homo owocowy op. do 200 g o zawartości tłuszczu 3 - 7 % w 100g serka. kg 150 21.Serek kanapkowy naturalny, ze szczypiorkiem, z czosnkiem, z papryką op. do 150 g o zawartości tłuszczu nie mniej niż 14 gram, węglowodanów 6 gram , białka 6 gram- w 100 gram. Serka- kg 130 22.Serek Ostrowia lub równoważny mix.op 120 g o zawartości tłuszczu 23 g., białka5 g, węglowodanów 4 g- w 100 gramach serka kg 150 23.Śmietana opakowanie twarde do 5 l. o zawartości tłuszczu 18% w litrze śmietany, homogenizowana, słodka, bez grudek l 1500 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych dla Limanowskiego Domu Kultury
Dodano: 2024-07-09 - Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.
Dodano: 2024-06-04 - Dostawa pieczywa dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.
Dodano: 2024-05-21 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Czernej w roku 2024’’
Dodano: 2024-01-19 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Polance Wielkiej w 2024 r.
Dodano: 2024-01-12 - Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej
Dodano: 2024-01-11 - Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Bursy Szkolnictwa Ponadpodstawowego nr 1 w Krakowie w 2024 roku
Dodano: 2023-12-03 - Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej z podziałem na zadania – liczba zadań 11
Dodano: 2023-12-01 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Polance Wielkiej w 2024 r.
Dodano: 2023-11-24 - „Zakup i sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 w Kętach od 02.01.2024 r do 31.12.2024 r – artykuły spożywcze i mrożonki”
Dodano: 2023-11-16