Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 73-110 Stargard Szczeciński, Al. Żołnierza 42
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 091 5763160
- Data zamieszczenia: 2014-09-12
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
Al. Żołnierza 42 42
73-110 Stargard Szczeciński, woj. zachodniopomorskie
tel. 091 5763160
REGON: 00032042000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Zakład Karny
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzących. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1. Karkówka wieprzowa bez kości - 100kg 2. Łopatka wieprz. b/kości, b/skóry - 1000 kg 3. Korpusy drobiowe - 900 kg 4. Podgardle wędzone - 100 kg 5. Kości wędzone od schabu - 800 kg 6. Udka kurczaka - 1200 kg 7. Mięso mielone drobiowe - 800 kg 8. Mięso mielone wieprzowe - 1000 kg 9. Pierś z kurczaka surowa - 250 kg 10. Serca wieprzowe - 500 kg 11. Schab wieprzowy bez kości - 150g 12. Szynka wieprz. b/kości, b/tłuszcz, b/skóry - 50 kg 13. Mięso wołowe bez kości - 100 kg 14. Wątróbka drobiowa - 500 kg 15. Wątroba wieprzowa - 100 kg 16. Nerki wieprzowe - 100 kg 17. Smalec wieprzowy - 250 kg 18. Słonina wieprzowa - 100 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Działania podjete przez wykonawcę ujete w art. 29 ust. 4 ustawy Pzp
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2016-07-14 - 5/ŻYW/16/17
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa mięsa i wędlin sprawa 19/15
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-09-30 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2015-06-24 - dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 25/14
Dodano: 2014-12-12 - 13/ŻYW/14/15
Dodano: 2014-07-16 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2014-06-30 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy artykułów spożywczych- mięsa i wędliny.
Dodano: 2013-12-12 - dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 20/13
Dodano: 2013-12-06