Przetargi.pl
dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 20/13

Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 75-531 Koszalin, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900 , fax. 94 34 44 700
  • Data zamieszczenia: 2013-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
    ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92 92
    75-531 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900, fax. 94 34 44 700
    REGON: 33037474200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cos.strazgraniczna.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 20/13
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zadanie nr 1 - mięso 1. Karkówka wieprzowa b/k świeża kl. I - 1400 kg 2. Łopatka wieprzowa b/k świeża kl. I - 2200 kg 3. Schab wieprzowy b/k świeży kl. I - 1400 kg 4. Żeberka wieprzowe paski świeże kl. I - 500 kg 5. Wołowina ekstra świeża kl. I - 300 kg 6. Szynka wieprzowa b/k świeża kl. I - 1400 kg 7. Słonina świeża kl. I - 150 kg 8. Flaki wołowe świeże - 300 kg Zadanie nr 2 - wędliny 1. Kiełbasa śląska - 800 kg 2. Kiełbasa podlaska - 800 kg 3. Kiełbasa biała parzona - 500 kg 4. Kabanosy - 800 kg 5. Kiełbasa krakowska sucha - 700 kg 6. Kiełbasa żywiecka - 700 kg 7. Kiełbasa krakowska parzona - 700 kg 8. Kiełbasa szynkowa - 800 kg 9. Parówki cienkie - 800 kg 10. Kiełbasa parówkowa - 400 kg 11. Polędwica sopocka - 800 kg 12. Schab wieprzowy wędzony - 400 kg 13. Szynka wędzona gotowana wieprzowa - 800 kg 14. Baleron - 700 kg 15. Boczek wędzony parzony b/k - 700 kg 16. Szynka wieprzowa konserwowa - 700 kg 17. Pasztetowa podwędzana - 200 kg 18. Pasztet zapiekany - 300 kg 19. Kiełbasa salami - 500 kg 20. Szynka drobiowa - 500 kg 21. Szynka z piersi indyka - 400 kg 22. Kiełbasa krakowska parzona drobiowa - 700 kg 23. Pasztet z kurcząt typu podlaski - 500 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.cos.strazgraniczna.pl/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach