Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego ogłasza przetarg
- Adres: 75-531 Koszalin, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92
- Województwo: zachodniopomorskie
- Telefon/fax: tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900 , fax. 94 34 44 700
- Data zamieszczenia: 2013-12-06
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92 92
75-531 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900, fax. 94 34 44 700
REGON: 33037474200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.cos.strazgraniczna.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 20/13 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zadanie nr 1 - mięso 1. Karkówka wieprzowa b/k świeża kl. I - 1400 kg 2. Łopatka wieprzowa b/k świeża kl. I - 2200 kg 3. Schab wieprzowy b/k świeży kl. I - 1400 kg 4. Żeberka wieprzowe paski świeże kl. I - 500 kg 5. Wołowina ekstra świeża kl. I - 300 kg 6. Szynka wieprzowa b/k świeża kl. I - 1400 kg 7. Słonina świeża kl. I - 150 kg 8. Flaki wołowe świeże - 300 kg Zadanie nr 2 - wędliny 1. Kiełbasa śląska - 800 kg 2. Kiełbasa podlaska - 800 kg 3. Kiełbasa biała parzona - 500 kg 4. Kabanosy - 800 kg 5. Kiełbasa krakowska sucha - 700 kg 6. Kiełbasa żywiecka - 700 kg 7. Kiełbasa krakowska parzona - 700 kg 8. Kiełbasa szynkowa - 800 kg 9. Parówki cienkie - 800 kg 10. Kiełbasa parówkowa - 400 kg 11. Polędwica sopocka - 800 kg 12. Schab wieprzowy wędzony - 400 kg 13. Szynka wędzona gotowana wieprzowa - 800 kg 14. Baleron - 700 kg 15. Boczek wędzony parzony b/k - 700 kg 16. Szynka wieprzowa konserwowa - 700 kg 17. Pasztetowa podwędzana - 200 kg 18. Pasztet zapiekany - 300 kg 19. Kiełbasa salami - 500 kg 20. Szynka drobiowa - 500 kg 21. Szynka z piersi indyka - 400 kg 22. Kiełbasa krakowska parzona drobiowa - 700 kg 23. Pasztet z kurcząt typu podlaski - 500 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: nie jest wymagane
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.cos.strazgraniczna.pl/
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2016-07-14 - 5/ŻYW/16/17
Dodano: 2016-07-07 - Dostawa mięsa i wędlin sprawa 19/15
Dodano: 2015-12-15 - Dostawa mięsa i tłuszczy zwierzęcych
Dodano: 2015-09-30 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2015-06-24 - dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 25/14
Dodano: 2014-12-12 - Dostawy mięsa i tłuszczy zwierzących.
Dodano: 2014-09-12 - 13/ŻYW/14/15
Dodano: 2014-07-16 - Sukcesywna dostawa mięsa, podrobów i wędlin wieprzowych
Dodano: 2014-06-30 - Przetarg nieograniczony na bieżące dostawy artykułów spożywczych- mięsa i wędliny.
Dodano: 2013-12-12