Przetargi.pl
dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 25/14

Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego ogłasza przetarg

  • Adres: 75-531 Koszalin, ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92
  • Województwo: zachodniopomorskie
  • Telefon/fax: tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900 , fax. 94 34 44 700
  • Data zamieszczenia: 2014-12-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Centralny Ośrodek Szkolenia Straży Granicznej im. Marszałka Polski Józefa Piłsudskiego
    ul. Marszałka Józefa Piłsudskiego 92 92
    75-531 Koszalin, woj. zachodniopomorskie
    tel. 94 34 44 062, 94 34 44 900, fax. 94 34 44 700
    REGON: 33037474200000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.cos.strazgraniczna.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadajaca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa oraz wędlin - sprawa 25/14
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Nazwa oraz (ilość w kg): Karkówka wieprzowa b/k świeża kl. I (1600), Łopatka wieprzowa b/k świeża kl. I (2200), Schab wieprzowy b/k świeży kl. I (1600), Szynka wieprzowa b/k świeża kl. I (1600), Słonina świeża kl. I (250), Flaki wołowe świeże (300), Kiełbasa śląska (800), Kiełbasa podlaska (800), Kiełbasa biała parzona (500), Kabanosy (800), Kiełbasa krakowska sucha (700), Kiełbasa żywiecka (700), Kiełbasa krakowska parzona (700), Kiełbasa szynkowa (800), Parówki cienkie (800), Kiełbasa parówkowa (400), Polędwica sopocka (800), Schab wieprzowy wędzony (400), Szynka wędzona gotowana wieprzowa (800), Baleron (700), Boczek wędzony parzony b/k (700), Szynka wieprzowa konserwowa (700), Pasztetowa podwędzana (200), Pasztet zapiekany (300), Kiełbasa salami (500), Szynka drobiowa (500), Szynka z piersi indyka (400), Kiełbasa krakowska parzona drobiowa (700), Pasztet z kurcząt typu podlaski (1000).
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151130003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie jest wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: posiadanie certyfikatu HACCP
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.cos.strazgraniczna.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach