Przetargi.pl
Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego

Jednostka Wojskowa 3674 ogłasza przetarg

  • Adres: 10-073 Olsztyn, ul. Saperska 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 261 32 28 15, 261 32 23 66 , fax. 261 32 28 15, 261 32 34 50
  • Data zamieszczenia: 2015-11-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Jednostka Wojskowa 3674
    ul. Saperska 1 1
    10-073 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 261 32 28 15, 261 32 23 66, fax. 261 32 28 15, 261 32 34 50
    REGON: 28060368400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.22wog.wp.mil.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Skarb Państwa- Jednostka Wojskowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego zwanych dalej środkami spożywczymi lub produktami, do garnizonu Olsztyn, Lidzbark Warmiński i Lipowiec powiat Szczytno, zgodnie z opisem przedmiotu zamówienia zawartym w SIWZ w następującym asortymencie i ilościach: Antrykot wołowy b/k kręg - 390 kg, Wołowina zrazowa b/k- 460 kg, Karkówka wieprzowa b/k 740 kg, Łopatka wieprzowa b/k- 720 kg, Schab wieprzowy b/k- 1080 kg, Żeberka wieprzowe- 320 kg, Szynka wieprzowa b/k- 560 kg, Mięso wieprzowe od szynki b/k drobne-640 kg, Golonka wieprzowa z/k- 200 kg, Golonka wieprzowa b/k - peklowana próżniowo- 200 kg,Wątroba wieprzowa- 100 kg, Pasztetowa- 110 kg, Salceson włoski- 90 kg. Salceson ozorkowy - 80 kg, Kaszanka z kaszy gryczanej- 130 kg, Kiełbasa szynkowa wołowa specjalna- 22 kg, Kiełbasa myśliwska- 190 kg, Kiełbasa jałowcowa- 190 kg, Kiełbasa parówkowa specjalna- 240 kg, Parówki specjalne- 260 kg, Mortadela specjalna- 140 kg, Kiełbasa biała parzona specjalna- 370 kg, Kiełbasa podlaska specjalna- 180 kg, Kiełbasa wojskowa specjalna- 160 kg, , Kiełbasa śląska specjalna - 260 kg, Kiełbasa toruńska specjalna- 370 kg, Kiełbasa zwyczajna specjalna- 470 kg, Kiełbasa krakowska parzona specjalna- 150 kg, Kiełbasa szynkowa wieprzowa specjalna- 150 kg, Kiełbasa krakowska sucha- 130 kg, Kiełbasa żywiecka- 220 kg, Kabanosy- 190 kg, Baleron- 180 kg, Polędwica wędzona wieprzowa- 90 kg, Polędwica wieprzowa sopocka- 60 kg, Szynka wieprzowa wędzona- 110 kg, Szynka wieprzowa gotowana- 110 kg, Szynka wieprzowa mielona- 120 kg, Szynka wieprzowa konserwowa- 130 kg, Boczek wędzony parzony b/k- 480 kg, Pasztet wieprzowy pieczony- 36 kg, Rolada z boczku- 26 kg, Golonka wieprzowa- 80 kg, Ogonówka- 70 kg, Kabanosy drobiowe- 36 kg, Kiełbasa szynkowa drobiowa-50 kg, Kiełbasa krakowska drobiowa 56 kg, Parówki drobiowe 240 kg, Szynka drobiowa- 110 kg, Szynka z indyka -110 kg,Mortadela drobiowa -90 kg, Smalec wieprzowy- 430 kg, Słonina - 90 kg, Noga z kurczaka - 1080 kg, Filet z piersi kurczaka - 840 kg, Filet z piersi indyka -110 kg, Wątroba z kurczaka - 120 kg, Żołądki kurczaka- 60 kg. 2. Dostawy mięsa czerwonego, wędlin z mięsa czerwonego, tłuszczy zwierzęcych, wędlin z mięsa drobiowego oraz mięsa drobiowego będą realizowane sukcesywnie. 3. Zamawiający przewiduje zastosowanie opcji. Opcja - dostarczanie do Odbiorców środków spożywczych na wezwanie Zamawiającego, w ilościach przez niego wskazanych w terminie realizacji umowy oraz i cenach jednostkowych określonych w formularzu cenowym
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.22wog.wp.mil.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach