Przetargi.pl
Dostawę artykułów żywnościowych dla stołówki szkolnej przy Zespole Szkolno - Gimnazjalnym w Łącku

Zespół Szkolno-Gimnazjalny w Łącku ogłasza przetarg

  • Adres: 33-390 Łącko, Łącko 284
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 18 444 60 11 , fax. 18 444 60 11
  • Data zamieszczenia: 2012-11-22
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Gimnazjalny w Łącku
    Łącko 284
    33-390 Łącko, woj. małopolskie
    tel. 18 444 60 11, fax. 18 444 60 11
    REGON: 49272484000000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: szkoła publiczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawę artykułów żywnościowych dla stołówki szkolnej przy Zespole Szkolno - Gimnazjalnym w Łącku
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Pakiet nr 1 15100000 - 9 produkty zwierzęce, mięso i przetwory mięsne (mięso wieprzowe i wołowe), 15112000 - 6 drób, 1 BOCZEK WĘDZONY kg 55 2 ĆWIARTKA Z KURCZAKA kg 288 3 FILET Z KURCZAKA kg 480 4 FILET Z INDYKA kg 72 5 PIECZEŃ WOŁOWA bk kg 288 6 GULASZ WOŁOWY kg 72 7 KARCZEK WIEPRZOWY bk kg 144 8 KIEŁBASA Toruńska kg 108 9 KIEŁBASA Wiejska kg 81 10 KIEŁBASA Żywiecka kg 66 11 PIECZEŃ wieprzowa bk kg 53 12 ŁOPATKA WIEPRZOWA bk kg 180 13 MIĘSO MIELONE WIEPRZOWE kg 486 14 PORCJE ROSOŁOWE kg 464 15 SCHAB b/k kg 156 16 UDZIEC Z INDYKA kg 84 17 ŻEBERKA wieprzowe kg 96 18 PARÓWKI HOD - DOG drobiowe kg 70 Pakiet nr 2 15300000 - 1 warzywa, owoce i podobne produkty 1 BURAK ĆWIKŁOWY kg 185 2 CEBULA kg 194 3 CZOSNEK szt 51 4 FASOLA JAŚ DUŻA kg 85 5 GROCH OMIELANY kg 30 6 JABŁKO kg 48 7 KAPUSTA BIAŁA kg 354 8 KAPUSTA KISZONA kg 305 9 KAPUSTA CZERWONA kg 150 10 KOPER pęcz 96 11 MARCHEW kg 580 12 PIECZARKI kg 30 13 PIETRUSZKA kg 155 14 PIETRUSZKA - NATKA pęcz 152 15 POR szt 217 16 KAPUSTA PEKIŃSKA szt 96 17 SELER kg 34 18 ZIEMNIAKI kg 3595 Pakiet nr 3 15811000 - 6 pieczywo. 1 CHLEB (krojony przenny) 0,60 kg szt 1950 Pakiet nr 4 15220000 - 6 ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso ryb, 15331170 - 9 i 15896000 - 5 warzywa mrożone i produkty gł. mrożone. 1 FASOLA SZPARAGOWA kg 50 2 FILET Z RYBY Dorsz kg 162 3 KALAFIOR kg 72 4 MARCHEW kostka kg 100 5 BRUKSELKA kg 30 Pakiet nr 5 01242000 - 5 jaja, 15000000 - 8 i 15800000 - 6 przyprawy i koncentraty, 15400000 - 2 oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne, 15800000 - 6 różne produkty spożywcze, 15500000 - 3 produkty mleczarskie. 1 BUŁKA TARTA 400g szt 174 2 GROSZEK KONSERWOWY 400g szt 36 3 JAJA szt 3260 4 KASZA JĘCZMIENNA drobna 1kg kg 146 5 KONCENTRAT BARSZCZU 0,3l szt 30 6 KMINEK mielony 20g szt 32 7 PRZYPRAWA warzywna do zup i potraw (warzywa suszone15,2%) 1 kg kg 54 8 KUKURYDZA W PUSZCE 400g szt 110 9 KWASEK CYTRYNOWY 20g szt 134 10 LIŚĆ LAUROWY 20g szt 26 11 PRZYPRAWA do zup w płynie 1l szt 36 12 MAKARON świderki 0,5 kg (jaja 23,80%) szt 66 13 MAKARON NITKI (pięciojajeczny) 250g szt 160 14 MARGARYNA (tłuszcz palmowy 30%) 250g szt 422 15 MASŁO 82% tłuszczu szt 90 16 MĄKA pszenna typ 500 wilgotność 15% kg 163 17 SOK ( 100% soku zagęszczonego owocowego) 200ml szt 15420 18 OGÓRKI kiszone szt 157 19 OLEJ (rafinowany rzepakowy, z pierwszego tłoczenia 100%)1 litr szt 134 20 PAPRYKA SŁODKA 20g szt 29 21 PIEPRZ MIELONY 50g szt 202 22 KONCENTRAT POMIDOROWY (30%)1 litr szt 135 23 RYŻ (biały długoziarnisty) 1 kg kg 67 24 SÓL JODOWANA (warzona spożywcza) 1 kg kg 95 25 SÓL ZIOŁOWA 20g szt 84 26 ŚMIETANA 18% 400g szt 1060 27 ZIELE ANGIELSKIE 20g szt 30 28 ZUPA GRZYBOWA 40g szt 245 29 ŻUREK ŚLĄSKI 40g (mąka żytnia 40%, boczek wieprzowy 10%) szt 210 30 ZIOŁA PROWANSALSKIE szt 15 31 PAPRYKA KONSERWOWA 1l szt 48
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie wymagane

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.republika.pl/zsg_lacko
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach