Przetargi.pl
Dostawa żywności do stołówki na 2013 rok do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Ryczowie, ul. Szkolna 18

Zespół Szkolno-Przedszkolny w Ryczowie ogłasza przetarg

  • Adres: 34-115 Ryczów, ul. Szkolna 18
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 33 8790672 , fax. 33 8790672
  • Data zamieszczenia: 2012-12-06
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkolno-Przedszkolny w Ryczowie
    ul. Szkolna 18 18
    34-115 Ryczów, woj. małopolskie
    tel. 33 8790672, fax. 33 8790672
    REGON: 35656019200000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa żywności do stołówki na 2013 rok do Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Ryczowie, ul. Szkolna 18
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej mieszczącej się w budynku Zespołu Szkolno - Przedszkolnego w Ryczowie, ul. Szkolna 18 z podziałem na 6 zadań (części): Zadanie 1 : Dostawa produktów spożywczych, przypraw i przetworów, Zadanie 2: Dostawa warzyw, owoców, Zadanie 3: Dostawa mięsa, podrobów, Zadanie 4: Dostawa drobiu i wyrobów drobiarskich, Zadanie 5: Dostawa pieczywa, Zadanie 6: Dostawa mleka oraz przetworów mlecznych, tłuszczy. 2.Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia został określony w formularzach cenowych stanowiący załączniki (zadania nr 1, nr 2, nr 3, nr 4, nr 5, nr 6 do Specyfikacji istotnych warunków zamówienia - stanowiący załącznik nr 1 do SIWZ. Uwaga! Jeśli w jakimkolwiek punkcie załącznika (zadania) użyto nazwy towarowej - Wykonawca może złożyć ofertę na towar tożsamy lub równoważny do towaru, który wymieniono przy użyciu nazwy towarowej. 3. W postępowaniu dopuszcza się możliwość składania ofert częściowych, tj. na zadania wymienione w pkt. 1 z zastrzeżeniem, że jeden Wykonawca może złożyć tylko jedną ofertę na poszczególne zadanie, natomiast istnieje możliwość złożenia oferty na dwa lub więcej zadań. Część oferty (zadania ) jest niepodzielna. 4. Dostawa towaru odbywać się będzie sukcesywnie w zależności od potrzeb, 2 - 3 razy w tygodniu z 1 - dniowym wyprzedzeniem telefonicznie lub faksem, z wyłączeniem zad. 5 - dostawa pieczywa, które będzie dostarczane codziennie. 5. Dostawa wraz z transportem i rozładunkiem do stołówki odbywać się będzie na koszt Dostawcy. 6. Przedmiot i warunki realizacji niniejszego zamówienia winny być zgodne z ustawą z dnia 11 maja 2001 r. o warunkach zdrowotnych żywności i żywienia (Dz.U. z 2005 r. nr 31 poz. 265 z późn. zm.) oraz ustawą z dnia 25 sierpnia 2006 r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia (Dz.U. z 2006 r. Nr 171 poz. 1225 z późn. zm.) oraz innymi obowiązującymi przepisami prawnymi w tym zakresie.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spryczow.iap.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach