Przetargi.pl
Dostawa żywności do Fundacji Laurentius

Fundacja Laurentius ogłasza przetarg

  • Adres: 11-041 Olsztyn, ul. Hozjusza 19
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 5221300 , fax. 089 5221301
  • Data zamieszczenia: 2011-03-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Fundacja Laurentius
    ul. Hozjusza 19 19
    11-041 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 5221300, fax. 089 5221301
    REGON: 51146829400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.laurentius.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Fundacja

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa żywności do Fundacji Laurentius
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa żywności do Fundacji Laurentius w Olsztynie w podziale na pakiety - liczba pakietów 5 (w załącznikach od 1 do 5) 2.Przedmiot zamówienia jest podzielny, dlatego też Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych (art. 83 ust. 2 ustawy). Wykonawca może złożyć oferty częściowe na jedną lub więcej części zamówienia (części zamówienia Zamawiający określił w formie 5 pakietów zgodnie ze Wspólnym Słownikiem Zamówień). 3.Zadanie będzie realizowane sukcesywnie wg zapotrzebowania Zamawiającego. 4.Dostawy winny być realizowane przy użyciu środków transportowych przeznaczonych do przewozu żywności zgodnie z obowiązującymi przepisami sanitarnymi oraz na koszt i ryzyko Wykonawcy. 5.Dostarczany towar winien odpowiadać Polskim Normom. Wyroby winny być oznaczone zgodnie z obowiązującymi przepisami. 6.W przypadku towarów posiadających nazwy towarowe ma zastosowanie zapis (lub produkt równoważny). 7.Zgodnie z art. 29 ust. 3 PZP w przypadku gdy przedmiotu zamówienia nie można opisać za pomocą dostatecznie dokładnych określeń, Zamawiający może w opisie przedmiotu zamówienia zastosować znaki towarowe wraz z zapisem (lub równoważne). Opis części zamówienia: Kurczak - tusze 300 kg Ćwiartka tylnia kurczaka 1000 kg Mięso gulaszowe z indyka 500 kg Filet z indyka b/s 200 kg Porcje rosołowe ze skrzydełkami 800 kg Wątróbka z indyka 80 kg Schab bez kości 500 kg Łopatka wieprzowa b/k. 1100 kg Szynka wieprzowa b/k. 40 kg Wołowina b/k. 30 kg Kiełbasa typu Szynkowa z indyka 80 kg Szynka z piersi indyka 100 kg Szynka typu Polska z indyka 100 kg Szynka typu Miodowa z piersi indyka 80 kg Pulpety z indyka 40kg Szynka typu Miodowa opiekana 20kg Kiełbasa typu Śląska 15 kg Kiełbasa typu Toruńska 20 kg Kiełbasa typu Podwawelska 15 kg Ogonówka wędzona 80 kg Boczek wędzony 50 kg Polędwica typu Wiśniowa 15 kg Polędwica typu Sopocka 20 kg Polędwica wędzona łososiowa 5 kg Salceson typu Włoski 50 kg Schab pieczony 30 kg Karkówka pieczona 25 kg Szynka pieczona 25 kg Szynka typu Krucha 10 kg Szynka typu Chłopska 10 kg Szynka typu Wiejska 10 kg Szynka typu Jana 10 kg Szynka typu Wiśniowa 10 kg Kaszanka gryczana 30 kg Biała kiełbasa /surowa/ 10 kg Salami typu Bumerang 30 kg Pasztet pieczony 80 kg typu dziadunia lub Babuni Parówki cienkie drobiowe 250 kg Mielonka typu Tyrolska 50 kg Mielonka typu Wojskowa 50 kg Pasztet typu Podlaski 15 kg (opakowanie 50g)
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.laurentius.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach