Przetargi.pl
Dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa wieprzowego, mięsa drobiowego i podrobów na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Lubawie.

Dom Pomocy Społecznej w Lubawie ogłasza przetarg

  • Adres: 14-260 Lubawa, ul. Grunwaldzka 16
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 648 86 43, 645 21 53 , fax. 0-89 648 71 98
  • Data zamieszczenia: 2012-11-16
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Lubawie
    ul. Grunwaldzka 16 16
    14-260 Lubawa, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 648 86 43, 645 21 53, fax. 0-89 648 71 98
    REGON: 00103051700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: warmia.mazury.pl/powiat_ilawski/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samodzielna samorządowa jednostka oragnizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa wieprzowego, mięsa drobiowego i podrobów na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Lubawie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy wyrobów wędliniarskich, mięsa wieprzowego, mięsa drobiowego i podrobów na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Lubawie Społecznej w Lubawie w następujących ilościach i asortymencie łopatka wieprzowa bez kości-750 kg; schab bez kości -150 kg; karczek wieprzowy bez kości-350 kg; szynka wieprzowa bez kości-230 kg, żeberka-230 kg; kości wieprzowe 1000 kg; udko z kurczaka-800 kg; kurczak cały, swieży-170 kg; filet z piersi kurczaka-350 kg; wątróbka drobiowa-150 kg; żołądki drobiowe-120 kg; kiełbasa szynkowa-200 kg; kiełbasa mortadela-150 kg; kiełbasa parówkowa-500 kg; kiełbasa zwyczajna-300 kg; kiełbasa śląska-300 kg; kiełbasa mielonka-150 kg; kiełbasa ogonówka-200 kg; kiełbasa krakowska-150 kg; szynka konserwowa-200 kg; kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska-200 kg; kiełbasa biała parzona-50 kg; szynka gotowana chuda-200 kg; boczek wędzony-160 kg ; pasztetowa wędzona (wątrobianka) -300 kg; pieczeń rzymska -300 kg; metka cebulowa (baton) 200 kg; metka łososiowa (baton) -150 kg;, flaczki wieprzowe-150 kg; kaszanka jęczmienna (krupniok)-150 kg; kaszanka baton- 150 kg; pasztet wieprzowy-50 kg, salceson czarny-250 kg; salceson biały- 100 kg; słonina-20 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.warmia.mazury/powiat_ilawski/.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach