Dom Pomocy Społecznej w Lubawie ogłasza przetarg
- Adres: 14-260 Lubawa, ul. Grunwaldzka 16
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 0-89 648 86 43, 645 21 53 , fax. 0-89 648 71 98
- Data zamieszczenia: 2012-11-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej w Lubawie
ul. Grunwaldzka 16 16
14-260 Lubawa, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 0-89 648 86 43, 645 21 53, fax. 0-89 648 71 98
REGON: 00103051700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: warmia.mazury.pl/powiat_ilawski/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samodzielna samorządowa jednostka oragnizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa wyrobów wędliniarskich, mięsa wieprzowego, mięsa drobiowego i podrobów na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Lubawie. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia są dostawy wyrobów wędliniarskich, mięsa wieprzowego, mięsa drobiowego i podrobów na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Lubawie Społecznej w Lubawie w następujących ilościach i asortymencie łopatka wieprzowa bez kości-750 kg; schab bez kości -150 kg; karczek wieprzowy bez kości-350 kg; szynka wieprzowa bez kości-230 kg, żeberka-230 kg; kości wieprzowe 1000 kg; udko z kurczaka-800 kg; kurczak cały, swieży-170 kg; filet z piersi kurczaka-350 kg; wątróbka drobiowa-150 kg; żołądki drobiowe-120 kg; kiełbasa szynkowa-200 kg; kiełbasa mortadela-150 kg; kiełbasa parówkowa-500 kg; kiełbasa zwyczajna-300 kg; kiełbasa śląska-300 kg; kiełbasa mielonka-150 kg; kiełbasa ogonówka-200 kg; kiełbasa krakowska-150 kg; szynka konserwowa-200 kg; kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska-200 kg; kiełbasa biała parzona-50 kg; szynka gotowana chuda-200 kg; boczek wędzony-160 kg ; pasztetowa wędzona (wątrobianka) -300 kg; pieczeń rzymska -300 kg; metka cebulowa (baton) 200 kg; metka łososiowa (baton) -150 kg;, flaczki wieprzowe-150 kg; kaszanka jęczmienna (krupniok)-150 kg; kaszanka baton- 150 kg; pasztet wieprzowy-50 kg, salceson czarny-250 kg; salceson biały- 100 kg; słonina-20 kg. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: bip.warmia.mazury/powiat_ilawski/.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15