Przetargi.pl
DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW DO KUCHNI MZGA UL. LEŚNA 2 PRZY ZESPOLE PLACÓWEK OŚWIATOWYCH NR 3 W MIĘDZYRZECU PODLASKIM W III KWARTALE 2013 ROKU

Miejski Zespół Gospodarczo-Administracyjny ogłasza przetarg

  • Adres: 21-560 Międzyrzec Podlaski, ul. Warszawska 37
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 0-83 371 23 34 , fax. 0-83 371 23 30
  • Data zamieszczenia: 2013-05-29
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Zespół Gospodarczo-Administracyjny
    ul. Warszawska 37 37
    21-560 Międzyrzec Podlaski, woj. lubelskie
    tel. 0-83 371 23 34, fax. 0-83 371 23 30
    REGON: 06031720400000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA WARZYW I OWOCÓW DO KUCHNI MZGA UL. LEŚNA 2 PRZY ZESPOLE PLACÓWEK OŚWIATOWYCH NR 3 W MIĘDZYRZECU PODLASKIM W III KWARTALE 2013 ROKU
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest sukcesywna dostawa warzyw i owoców do kuchni MZGA ul. Leśna 2 przy Zespole Placówek Oświatowych Nr 3 w Międzyrzecu Podlaskim w III kwartale 2013 roku. Szczegółowy opis przedmiotu i wielkości zamówienia zamieszczony jest w Załączniku nr 2 do SIWZ. Warzywa i owoce będą dostarczane jako dostawy częściowe, sukcesywne wg zamówienia przesłanego faksem lub e-mailem, z dnia poprzedniego składanego w godz. od 8.00 do 16.00 w/g cen określonych w Formularzu cenowym (Załączniki nr 3 do SIWZ ) stanowiącym załącznik do złożonej przez Wykonawcę oferty. W związku ze zmianą jadłospisu zamawiający może zmienić termin i godzinę dostawy towaru. Dopuszcza się najpóźniej w dniu dostawy (w godz. od 6:00 do godz. 9:30) możliwość zwiększenia/zmniejszenia zamówienia składanego w dniu poprzednim. Warzywa i owoce będące przedmiotem zamówienia muszą odpowiadać normom kontroli jakości w obowiązującym systemie GMP, GHP I HCCP. Towar musi być: pozbawiony wad, zawierać nazwę producenta, warunki przechowywania i datę przydatności do spożycia, powinien posiadać odpowiednie atesty jeśli są przewidziane dla danego artykułu i spełniać wymogi określone w obowiązujących dla nich normach. Towar musi być dostarczany w najlepszym gatunku, zgodnie z obowiązującymi normami, bez obcych zapachów i zanieczyszczeń, bez szkodników, nieuszkodzony, świeży i zgodny z terminem ważności, w opakowaniach zamkniętych i nieuszkodzonych.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.miedzyrzec.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach