Przetargi.pl
Dostawa warzyw i owoców

Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II ogłasza przetarg

  • Adres: 22-400 Zamość, Aleje Jana Pawła II 10
  • Województwo: lubelskie
  • Telefon/fax: tel. 084 6773333 , fax. 084 6386669
  • Data zamieszczenia: 2011-11-08
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Szpital Wojewódzki im. Papieża Jana Pawła II
    Aleje Jana Pawła II 10 10
    22-400 Zamość, woj. lubelskie
    tel. 084 6773333, fax. 084 6386669
    REGON: 00605013400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital.zam.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa warzyw i owoców
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Poszczególne pozycje: 1. Ziemniaki: a) ziemniaki młode żółte o średnicy min. 7 cm - 9 650 kg. Dostawa w sezonie. b) ziemniaki jadalne żółte o średnicy min. 7 cm - 38 300 kg. Dostawa od stycznia do grudnia z przerwą sezonową na ziemniaki młode. Każdorazowa dostawa ziemniaków musi być oznaczona paszportem (numerem gospodarstwa zgodnie z decyzją wpisu do Rejestru Producentów). 2. Marchew konsumpcyjna o średnicy od 3 do 5 cm - 10 600 kg. Dostawa od stycznia do grudnia z przerwą sezonową na marchew młodą. 3. Marchew młoda o średnicy od 2 do 5 cm - 2 100 kg. Dostawa w sezonie. 4. Pietruszka korzeń, konsumpcyjna o średnicy od 3 do 5 cm - 3 500 kg. Dostawa od stycznia do grudnia z przerwą sezonową na pietruszkę młodą z nacią. 5. Buraczki ćwikłowe o średnicy od 6 do 10 cm, okrągłe - 4 400 kg. Dostawa od stycznia do grudnia z przerwą sezonową na buraczki młode. 6. Buraczki młode o średnicy od 6 do 10 cm, okrągłe - 1 350 kg. Dostawa w sezonie. 7. Seler korzeniowy o średnicy min. 10 cm - 3 850 kg. Dostawa od stycznia do grudnia z przerwą sezonową na seler młody z nacią. 8. Por - 380 kg. 9. Cebula - 1 320 kg 10. Kapusta: a) kapusta biała wczesna - 200 kg. Dostawa od maja (w sezonie), bez liści osłonowych. b) kapusta biała średniowczesna - 950 kg. Dostawa od czerwca, bez liści osłonowych. 11. Kapusta biała - 1 250 kg 12. Kapusta czerwona - 610 kg 13. Kapusta pekińska - 520 kg 14. Kapusta kwaszona z marchewką - 2 150 kg. Na dostarczonych opakowaniach należy umieszczać termin przydatności do spożycia. Wymagany termin to minimum jeden miesiąc w dniu dostawy. 15. Pomidor I gatunek - 3 000 kg. Dostawa od kwietnia. 16. Ogórki szklarniowe, długość od 15 do 20 cm i średnicy 4 cm - 800 kg. Dostawa od kwietnia. 17. a) ogórki gruntowe kiszeniowe, długość od 8 do 10 cm, średnica do 2 cm - 920 kg b) koper kiszeniowy - 10 kg c) chrzan, średnica min. 2 cm i długość 15 cm - 10 kg Dostawa w sezonie kwaszenia ogórków (połowa czerwca do sierpnia). 18. Ogórki kwaszone - 155 kg. Na dostarczonych opakowaniach należy umieszczać termin przydatności do spożycia. Wymagany termin to minimum jeden miesiąc w dniu dostawy. 19. Kalafior różyczkowany - 700 kg. Dostawa od czerwca do listopada. 20. Sałata masłowa, krucha, o gramaturze 200 - 250 g - 1 420 kg. Dostawa od kwietnia. 21. Rzodkiewka, korzeń (bez liści), czerwona lub czerwono - biała, okrągła lub podłużna - 65 kg. Dostawa od kwietnia. 22. a) natka pietruszki - 100 kg b) koper natka - 150 kg c) szczypior - 90 kg d) pietruszka z natką - 50 kg e) seler z natką - 50 kg Dla punktów a, b i c dostawa od kwietnia, dla punktów d i e dostawa w sezonie. 23. Botwina - 165 kg. Dostawa w sezonie 24. a) truskawki deserowe - 500 kg b) truskawki szypułkowane - 1 000 kg Dostawa w sezonie. 25. Malina - 1 000 kg. Dostawa w sezonie. 26. Czarna porzeczka szypułkowana - 1 050 kg. Dostawa w sezonie. 27. Szpinak świeży - 170 kg. Dostawa w sezonie. 28. Fasolka szparagowa żółta - 210 kg. Dostawa w sezonie. 29. Czosnek krajowy - 11 kg 30. Fasola: a) fasola karłowata Jaś - 260 kg b) fasola czerwona - 10 kg 31. Jabłka konsumpcyjne, o średnicy od 6 do 8 cm: a) wczesne, dostawa od lipca - 150 kg b) jesienne np. Pinowa, Lodel, JonaGold - 4 300 kg c) zimowe np. Melrose, Idared, Gloster - 2 550 kg 32. Papryka czerwona, gatunek I - 700 kg. Dostawa od lipca. 33. Pieczarka, gatunek I - 590 kg. 34. Owoce: a) cytryna - 370 kg b) mandarynki - 170 kg c) banany - 170 kg d) winogrona, żółte, czerwone - 3 kg
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital.zam.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach