Szkoła Podstawowa nr 4 ogłasza przetarg
- Adres: 32602 Oświęcim, ul. Śniadeckiego
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 0-33 8422124 , fax. 0-33 8422124
- Data zamieszczenia: 2017-12-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 4
ul. Śniadeckiego 26
32602 Oświęcim, woj. małopolskie
tel. 0-33 8422124, fax. 0-33 8422124
REGON: 7043186600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp4oswiecim.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Miejska jednostka organizacyjna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 4 w Oświęcimiu w roku 2018. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki Szkoły Podstawowej nr 4 w Oświęcimiu w roku2018. Szczegółowy zakres przedmiotu zamówienia został określony w zał. nr 3 do siwz. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Część I zamówienia: Dostawa mięsa wieprzowego i wołowego (CPV15100000-9). Część II zamówienia: Dostawa mięsa drobiowego i wędlin (CPV 15100000-9). Część III zamówienia: Dostawa owoców i warzyw świeżych i przetworzonych (CPV 15300000-1, 15330000-0, 03200000-3). Część IV zamówienia: Dostawa ryb i mrożonek owocowych i warzywnych (CPV 115200000-0, 15331170-9, 15300000-1). Część V zamówienia: Dostawa produktów mleczarskich, tłuszczy pochodzenia roślinnego i zwierzęcego oraz jaj kurzych (CPV 15500000-3, 15400000-2, 03142500-3). Część VI zamówienia: Dostawa różnych produktów spożywczych (CPV 15800000-6, 15600000-4). Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. W takim przypadku Wykonawca winien podać cenę ofertową brutto/ netto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią formularza ofertowego. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych. Zakres przedmiotu zamówienia, o którym mowa w pkt 1 obejmuje w szczególności: 1) sukcesywną dostawę produktów żywnościowych zgodnie z załącznikiem nr 3 .2) artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 3) produkty spożywcze powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego , m.in. : -odpowiednie normy jakościowe lub atesty, -odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, -odpowiedni sposób przewożenia towarów – zachowanie rozdzielności transportu, -odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu.4) produkty objęte dostawą muszą spełniać wymagania zgodnie z obowiązującymi przepisami prawa dot. żywienia zbiorowego dzieci w placówkach oświatowych. Powinny być oznakowane informacją o zawartych w nich alergenach oraz informacjami dot. wartości odżywczej100g/100ml produktu w tym o: -wartości energetycznej w kJ i kcal, -zawartości tłuszczu w g, w tym nasyconych kwasów tłuszczowych , -zawartości węglowodanów w g, w tym cukrów, -zawartości białka w g, -zawartości soli w g. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Formularz ofertowy, formularze cenowe.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych dla Limanowskiego Domu Kultury
Dodano: 2024-07-09 - Dostawa warzyw i owoców dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.
Dodano: 2024-06-04 - Dostawa pieczywa dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej.
Dodano: 2024-05-21 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Czernej w roku 2024’’
Dodano: 2024-01-19 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Polance Wielkiej w 2024 r.
Dodano: 2024-01-12 - Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej
Dodano: 2024-01-11 - Sukcesywna dostawa warzyw i owoców dla Bursy Szkolnictwa Ponadpodstawowego nr 1 w Krakowie w 2024 roku
Dodano: 2023-12-03 - Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej „Lubogoszcz” w Kasince Małej z podziałem na zadania – liczba zadań 11
Dodano: 2023-12-01 - Dostawa artykułów żywnościowych do Zespołu Szkolno-Przedszkolnego w Polance Wielkiej w 2024 r.
Dodano: 2023-11-24 - „Zakup i sukcesywna dostawa produktów żywnościowych do Szkoły Podstawowej nr 1 w Kętach od 02.01.2024 r do 31.12.2024 r – artykuły spożywcze i mrożonki”
Dodano: 2023-11-16