Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 9 im. Orędowników Pokoju w Oświęcimiu na 2013 rok.

Szkoła Podstawowa nr 9 ogłasza przetarg

  • Adres: 32-600 Oświęcim, ul. Budowlanych
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 33 8423123, 8443415 , fax. 33 8423123
  • Data zamieszczenia: 2012-12-03
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 9
    ul. Budowlanych
    32-600 Oświęcim, woj. małopolskie
    tel. 33 8423123, 8443415, fax. 33 8423123
    REGON: 07043192600000
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 9 im. Orędowników Pokoju w Oświęcimiu na 2013 rok.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów zywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 9 im. Orędowników Pokoju w Oświęcimiu na 2013 r. Część I zamówienia; dostawa mięsa wieprzowego, wołowego, wędlin i boczku zgodnie z treścią formularza cenowego-załącznik nr 2/część 1 Część II zamówienia: dostawa warzyw i owoców świeżych oraz przetworzonych- zgodnie z treścią załącznika nr 2/część 2 Część III zamówienia: dostawa różnych produktów spozywczych zgodnie z treścią formularza cenowego- załącznika nr 2/część 3 Część IV zamówienia: dostawa produktów mleczarskich, jaj oraz tłuszczu pochodzenia roślinnego i zwierzęcego zgodnie z treścią formularza cenowego-załącznik nr 2/część 4 Część V zamówienia: dostawa warzyw i owoców mrożonych oraz ryb mrożonych zgodnie z treścią formularza cenowego-załącznik nr 2/część 5 Część VI zamówienia: dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych zgodnie z treścią formularza cenowego-załącznik nr 2/część 6 Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na następujące części: Część I mięso wieprzowe, wołowe, wędliy i boczek ( CPV 1500000-9 ) Część II warzywa i owoce świeże oraz przetworzone- (CPV 03200000-3, 15300000-1 ) Część III różne produkty spozywcze ( CPV 15000000-8, 15600000-4, 15800000-6 )Część IV produkty mleczarskie, jaja oraz tłuszcz pochodzenia roślinnego i zwierzęcego ( CPC 15500000-3, 03142500-3, 15400000-2 ) Część V warzywa i owoce mrożone oraz ryby mrożone ( CPV 15221000-3, 15331170-9 ) Część VI wa mięso drobiowe i podroby drobiowe ( CPV 15100000-9 ) Artykuły spożywcze muszą być dostarczone w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzach cenowych lub w opakowaniu o gramaturze zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. Produkty objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemy HACCAP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: odpowiednie normy jakościowe lub atesty, odpowiednie oznakowanie tj. data minimalnej trwałości, termin przydatności do spożycia, odpowiedni sposób przewożenia towarów, tj. zachowanie rozdzielności transportu, odpowiedniatemperatura podczas transportu, warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmowy przyjęcia towaru jesli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spozycia danego produktu, bądź jeśli będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną bądź 6 części zamówienia, w przypadku złożenia ofert na 6 części zamówienia należy podać cenę ofetową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią formularza cenowego dla danej części.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 11 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp9oswiecim.republika.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach