Szkoła Podstawowa nr 9 ogłasza przetarg
- Adres: 32-600 Oświęcim, ul. Budowlanych
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 33 8423123, 8443415 , fax. 33 8423123
- Data zamieszczenia: 2012-02-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa nr 9
ul. Budowlanych
32-600 Oświęcim, woj. małopolskie
tel. 33 8423123, 8443415, fax. 33 8423123
REGON: 07043192600000 - I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 9 im. Orędowników Pokoju w Oświęcimiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1.Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Szkole Podstawowej nr 9 im. Orędowników Pokoju w Oświęcimiu w 2012 r. Część I zamówienia: Dostawa mięsa wieprzowego, wołowego i wędlin zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2/część 1. Część II zamówienia: Dostawa warzyw i owoców świeżych oraz przetworzonych zgodnie z treścią formularza cenowego- załącznik nr 2/część 2. Część III zamówienia: Dostawa rożnych produktów spożywczych zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2/część 3. Część IV: Dostawa produktów mleczarskich, jaj oraz tłuszczu pochodzenia roślinnego i zwierzęcego zgodnie z treścią formularza cenowego- załącznik nr 2/ część 4. Część V: Dostawa warzyw i owoców mrożonych oraz ryb mrożonych zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2/część 5. Część VI: Dostawa mięsa drobiowego i podrobów drobiowych zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2/część 6. 2. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na następujące części: Część I Mięso wieprzowe, wołowe i wędliny ( CPV 1500000-9 ), Część II warzywa i owoce świeże i przetworzone ( CPV 03200000-3, 15300000-1 ), Część III Różne produkty spożywcze ( CPV 15000000-8, 15600000-4, 15800000-6 ) Część IV Produkty mleczarskie, jaja, tłuszcze pochodzenia roślinnego i zwierzęcego ( CPV 15500000-3, 03142500-3, 15400000-2 ) część V Warzywa i owoce mrożone oraz ryby mrożone ( CPV 15221000-3, 15331170-9 ) Część VI mięso drobiowe i podroby drobiowe ( CPV 15100000-9 ) 3. Artykuły spożywcze muszą być dostarczone w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzach cenowych lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 4. Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCAP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: odpowiednie normy jakościowe lub atesty, odpowiednie oznakowanie tj. data minimalnej trwałości, termin przydatności do spożycia, odpowiedni sposób przewożenia towarów tj. zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednia temperatura podczas transportu, warunki sanitarne pojazdu. Zamawiający zastrzega sobie prawo odmowy przyjęcia towaru jeśli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź jeśli będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. 5. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub 6 części zamówienia. w przypadku złożenia oferty na 6 części zamówienia należy podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią formularza cenowego dla danej części. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 9 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp9oswiecim.republika.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych z przeznaczeniem na potrzeby żywieniowe do Szkoły Podstawowej Nr1 w Miechowie
Dodano: 2016-07-26 - dostawa żywności do stołówki Domu Wczasów Dzieciecych w Jodłówce Tuchowskiej
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa żywności
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej
Dodano: 2016-07-06 - Dostawę wraz z dostarczeniem artykułów spożywczych dla Gminnej Jednostki Usług Komunalnych w Bobowej - dla potrzeb Stołówki Gminnej.
Dodano: 2016-07-01 - Dostawa wraz z dostarczeniem artykułów spożywczych dla Miejskiego Domu Kultury w Grybowie - dla potrzeb Stołówki Miejskiej - na drugie półrocze 2016 roku
Dodano: 2016-06-13 - Zamówienie na dostawę różnych artykułów spożywczych o wartości nie przekraczającej 130 tys. EURO
Dodano: 2016-06-07 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLIMKÓWCE, KLIMKÓWKA 67, 38-312 ROPA
Dodano: 2016-06-03 - artykuły spożywcze
Dodano: 2016-05-12 - dostawa produktów spożywczych do siedziby Domu Pomocy Społecznej w Gorlicach, ul. Sienkiewicza 30, w II półroczu 2016r.
Dodano: 2016-05-11