Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Miejskim Gimnazjum nr 2 w Oświęcimiu.

Miejskie Gimnazjum Nr 2 ogłasza przetarg

  • Adres: 32-602 Oświęcim, ul. Olszewskiego 2a
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 033 8422386 w.15 , fax. 033 8422386
  • Data zamieszczenia: 2012-02-14
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejskie Gimnazjum Nr 2
    ul. Olszewskiego 2a 2a
    32-602 Oświęcim, woj. małopolskie
    tel. 033 8422386 w.15, fax. 033 8422386
    REGON: 07043184300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.mg2oswiecim.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Miejska Jednostka Organizacyjna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Miejskim Gimnazjum nr 2 w Oświęcimiu.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa produktów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Miejskim Gimnazjum nr 2 w Oświęcimiu w 2012r. Część I zamówienia: Dostawa mięsa i wędlin zgodnie z treścią formularza cenowego-załącznik nr 2 /część 1 Część II zamówienia: Dostawa warzyw i owoców zgodnie z treścią formularza cenowego -załącznik nr 2 / część 2 Częśż III zamówienia: Dostawa różnych produktów spożywczych zgodnie z treścią formularza cenowego - załącznik nr 2 /część 3, 2 Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych na następujące części: Część 1 -Mięso i wędliny (CPV 15100000) Część 2 - Warzywa i owoce (CPV 03200000) Część 3 - Różne produkty spożywcze (CPV 03100000, 15200000,15300000,15400000,15500000,15600000,15800000). 1 .Artykuły spożywcze muszą być dostarczane w opakowaniach jednostkowych opisanych w formularzu cenowym lub w opakowaniu o gramaturze bardzo zbliżonej, nie mniejszej niż opisana przez Zamawiającego. 2.Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: - odpowiednie normy jakościowe lub atesty, - odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, - odpowiedni sposób przewożenia towarów - zachowanie rozdzielności transportu, - odpowiednią temperaturę podczas transportu i warunki sanitarne pojazdu. 3. Zamawiający zastrzega sobie odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. 4. Wykonawca może złożyć ofertę na jedną ,dwie lub trzy części zamówienia. W takim przypadku wykonawca winien podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią formularza ofertowego dla danej części. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.mg2oswiecim.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach