Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych do stołówki MOPS.

Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 13-100 Nidzica, ul. Kolejowa 5/7
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 089 6252914 , fax. 089 625 81 53
  • Data zamieszczenia: 2011-10-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Miejski Ośrodek Pomocy Społecznej
    ul. Kolejowa 5/7 5/7
    13-100 Nidzica, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 089 6252914, fax. 089 625 81 53
    REGON: 00444965900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://nidzica-mops.bip-wm.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych do stołówki MOPS.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    OPIS PRZEDMIOTU ZAMÓWIENIA Zadanie Nr 1 Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Schab bez kości, surowy kg 80 2 Kotlet hamburger kg 50 3 Karkówka wieprzowa b/k, surowa kg 100 4 Pasztetowa -w naturalnym flaku kg 120 5 Łopatka bez kości, surowa kg 360 6 Żeberka surowe Chude bez boczku kg 100 7 Boczek wędzony parzony zawartość mięsa min. 55-60% kg 150 8 Baleron kg 50 9 Szynka surowa, bez kości kg 140 10 Kiełbasa zwyczajna mięso wieprzowe (35-40%), mięso wołowe (25-30%), woda, kolagen, skrobia ziemniaczana, białko sojowe, sól, cukry, przeciwutleniacze: E300, E316, E301, stabilizator E451, aromaty i ekstrakty przypraw naturalnych, wzmacniacz smaku E621, konserwant E240, zawiera gluten kg 400 11 Kiełbasa francuska kg 400 12 kiełbaski śląskie kg 400 13 Kiełbasa ogniskowa kg 400 14 Parówki wieprzowe w folii - mięso wieprzowe (65-70%), tłuszcz wieprzowy, tkanka łączna wieprzowa, skrobia ziemniaczana, sól, białko sojowe, błonnik pszenny, glukoza, przyprawy kg 220 15 Kiełbasa biała kg 200 16 Szynka wędzona kg 50 17 Ogonówka kg 50 18 Serdelki w osłonce -zawartość mięsa 65-70% kg 180 19 Smalec(200g) Szt. 600 20 Salceson -w naturalnym flaku Kg 110 21 Kaszanka jęczmienna kasza jęczmienna, krew, głowizna, sól, pieprz, podgardle, skórki, sadło, cebula Kg 200 21 Kaszanka gryczana - kasza gryczana, krew, głowizna, skórki, sadło, podgardle, wątroba wieprzowa, cebula, sól, pieprz Kg 150 23 Wątróbka wieprzowa, surowa kg 80 24 Wędlina -mielonka kg 50 Zadanie nr 2 Produkty drobiowe Lp Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 2 Żołądki indycze kg 25 3 Udka z kurczaka kg 500 4 Porcje rosołowe z kurczaka -ze skrzydełkami kg 850 Zadanie Nr 3 Różne produkty spożywcze Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1. Cukier w oryginalnych opakowaniach 1kg -biały Kg 250 2. Cukier puder w opakowaniach 0,5kg -biały mielony Kg 6 3. Cukier waniliowy w opakowaniach 32 g Szt. 60 4. Kasza jęczmienna w oryginalnych opakowaniach 5kg -drobna Kg 140 5. Kasza gryczana w oryginalnych opakowaniach 5 kg -prażona Kg 50 6. Ryż biały długoziarnisty w oryginalny opakowaniach 1 kg Kg 190 7. Mąka luksusowa w oryginalnych opakowaniach 1kg -pszenna Kg 400 8. Mąka tortowa w oryginalnych opakowaniach 1 kg -pszenna Kg 100 9. Mąka ziemniaczana w oryginalnych opakowaniach 1 kg Kg 50 10. Makaron nitki, kolanka, łazanki, świderki, gwiazdki, spaghetti w oryginalnych opakowaniach 3 kg Kg 300 11. Sól kuchenna jodowana, biała drobna w oryginalnych opakowaniach 1kg Kg 270 12. Dżem niskosłodzony- różne smaki (300g) -zawartość cukru 35-40 g na 100g produktu -35-40 g owoców na 100 g prpduktu Szt. 140 13. Majeranek w oryginalnych opakowaniach 10g Szt. 100 14. Liść laurowy w oryginalnych opakowaniach 7 g Szt. 100 15. Pieprz ziołowy w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 250 16. Koperek suszony w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 100 17. Przyprawa do kurczaka w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 50 18. Pietruszka suszona w oryginalnych opakowaniach 10g Szt. 100 19. Papryka sypka w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 100 20. Ziele angielskie w oryginalnych opakowaniach 15g Szt. 100 21. Pieprz naturalny mielony w oryginalnych opakowaniach 20g Szt. 250 22. Przyprawa w płynie do zup, mięs, tatara, innych potraw 900 ml -skład: woda, sól, substancja wzmacniające smak i zapach Szt. 40 23. Wafel w polewie czekoladowej - kruchy wafelek z kremem kakaowy od 48 do 50 %, czekolada 30-35 % 39g Szt. 900 24. Baton czekoladowy z nadzieniami: orzechowym, toffi, śmietankowym, waniliowym. Czekolada mleczna 50-60% Szt. 900 25. Herbatniki 80 g Szt. 900 26. Biszkopty w polewie czekoladowej z galaretką (147g) -zawartość czekolady 10-15% Szt. 1000 27. Konserwa turystyczna w oryginalnych opakowaniach (130g) Szt. 900 28. Gulasz angielski oryginalnych opakowaniach (130g) Szt. 900 29. Paprykarz szczeciński oryginalnych opakowaniach (130g) Szt. 900 30. Tuńczyk w sosie własnym, konserwa 130g Szt. 500 31. Ryba w sosie pomidorowym, konserwa 130g Szt. 500 32. Mielonka, konserwa 130g Szt. 50 33. Oliwa z oliwek 1000ml -otrzymana bezpośrednio z oliwek Szt 10 34. Ocet 10% 0,5l Szt. 90 35. Kwasek cytrynowy 20g Szt. 70 36. bułka tarta0,5kg Szt. 160 37. Koncentrat pomidorowy 900g) -30% Szt. 230 38. Przyprawa warzywna w proszku do potraw 1 kg ( 15-20% suszone warzywa - marchew, pasternak, cebula, seler, natka pietruszki. , np. Kucharek lub równoważne Szt. 90 39. Olej 1L -100% Szt. 150 40. Herbata -min 100 szt. w opakowaniu Szt. 15 41. Ketchup pomidorowy w słoiku 815 g -koncentrat pomidorowy 60-65 % Szt. 30 42. Napój w proszku (koncentrat)1 kg - różne smaki Szt. 150 43. Sok marchwiowo bananowy zagęszczany 0,30l -przeciery i soki 55-60%, z różnego rodzaju owoców i warzyw Szt. 3000 44. Sok Jabłkowy 1l -bez dodatku cukru Szt. 150 45. Sok pomarańczowy 1l -bez dodatku cukru Szt. 150 46. Sok wieloowocowy 1l Bez dodatku cukru Szt. 150 47. Soczek ze słomką 003l Szt. 600 48. Draże czekoladowe 70g Szt. 150 49. Kukurydza konserwowa 400g -zawartość netto 400g -po odlaniu zalewy 220 g Szt. 100 50. Pasztet z kurcząt w puszcze 130 g Szt. 1000 51. Majonez sałatkowy 850g słoik -Olej roślinny rafinowany, musztarda (woda, ocet, gorczyca, cukier, sól, zioła), woda, żółtka jaj kurzych (7-8%) -bez konserwantów Szt. 25 52. Musztarda300g ) -woda, gorczyca, ocet jabłkowy, cukier, sól, przyprawy, barwnik: kurkumina Szt. 20 53. Ogórki konserwowe słoik 0,9 -ogórki, woda, ocet, cukier, sól, przyprawy (zawierają gorczycę) Szt. 200 54. Sos grzybowy w proszku w pudełku 1-1kg -bez konserwantów Kg 20 55. Sos pomidorowy 2000g pakowany w puszcze -pomidory 75-80% -koncentrat 18-20% -olej rośliny, sól, cukier, cebula, suszona, kwasek cytrynowy Szt. 100 56. Proszek do pieczenia 25g Szt. 20 57. Cukierki czekoladowe (mieszanki firmowe) Kg 50 58. Czekolada pełnomleczna 100 g -czekolada mleczna 50-55% (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, serwatka w proszku, tłuszcz mleczny) Szt. 700 59. Czekolada z nadzieniem owocowym 100g -czekolada mleczna (cukier, tłuszcz kakaowy, miazga kakaowa, mleko pełne w proszku, tłuszcz mleczny, emulgatory: lecytyna sojowa, E476, aromat -nadzienie owocowe-różne smaki 700 60. Lizak Szt. 300 61. Sok zagęszczony do rozcieńczania kompotu- różne smaki 500 ml Szt. 160 62. Szczaw słoik 350 g -siekany Szt. 350 63. Zupka chińska z makaronem ( różne smaki) 50 g Szt. 500 64. Zupa borowikowa w proszku 3kg Wartość na 100g Energia kJ 1395-1400 Energia kcal 333-335 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 55-60 g Szt. 20 65. Zupa kalafiorowa w proszku 3 kg Wartość na 100g Energia kJ 1612-1615 Energia kcal 380-385 kcal Tłuszcz 12-13 g Białko 8-10 g Węglowodany 60-62 g Szt. 30 66. Zup pieczarkowa w proszku 3 kg Wartość na 100g Energia kJ 1485-1450 Energia kcal 350 -355 kcal Tłuszcz 10-12 g Białko 8-10 g Węglowodany 45-50g Szt. 30 67. Barszcz czerwony- zupa w proszku 3kg Wartość na 100g Energia kJ 1410-1415 Energia kcal 333 -336 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 3-5 g Węglowodany 50-55g Szt. 35 68. Barszcz biały - zupa w proszku 3 kg Wartość na 100g Energia kJ 1394-1400 Energia kcal 330 -335 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 50-55g Szt. 50 69. Żurek- zupa w proszku 3 kg Energia kJ 1270-1275 Energia kcal 300-305 kcal Tłuszcz 7-10 g Białko 10-12 g Węglowodany 48-50g Szt. 20 70. Żurek -koncentrat w płynie 500ml Szt. 50 71. Zupa ogonowa w proszku 3 kg Wartość na 100g Energia kJ 1300-1320 Energia kcal 314 -320 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 13-15 g Węglowodany 35-40 g Wydajność ok. 25 l Szt. 15 72. Zupa szparagowa w proszku 3 kg Wartość na 100g Energia kJ 1512-1515 Energia kcal 355 -360 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 55-60 g Szt. 20 73. Zupa brokułowa w proszku 3 kg Wartość na 100g Energia kJ 1395-1400 Energia kcal 333-335 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 60-63 g Szt.. 15 74. Groszek konserwowy 400 g -zawartość netto 400g -po odlaniu zalewy 220 g Szt. 120 75. Fasola w opakowaniach 5 kg -drobna kg 150 76. Fasola Jaś w opakowaniach 5 kg kg 50 77. Groch łuskany połówki w opakowaniach 5 kg kg 200 78. Chrzan w słoiczku 300 g Szt. 10 79. Kakao Szt. 10 80. Krem czekoladowy z orzechami laskowymi do smarowania pieczywa. Nie zawiera substancji konserwujących i barwników. 250g Szt. 50 81. Rosół z kury 3 kg Energia kJ 985-990 Energia kcal 240 -250 kcal Tłuszcz 8-10 g Białko 8-10 g Węglowodany 31-33 g Szt. 50 82. Sos do spaghetti (bolognese, słodko kwaśny) w słoiku 800 g 30 83. Sos sałatkowy w proszku 9g -różne smaki Szt. 50 84. Barszcz czerwony- koncentrat w płynie -woda, zagęszczony sok z buraków ćwikłowych min 25 % , cukier, sól, ocet, kwas cytrynowy, regulator kwasowości, kwas askrobionowy, przeciwutleniacz Szt. 30 Zadanie Nr 4 Ryby mrożone, filety rybne i pozostałe mięso z ryb Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Filet mrożony z pangi o zawartości glazury lodowej do 25% kg 90 2 Filet z mintaja kostka o zawartości glazury lodowej do 25% kg 60 3 Filet z miruny o zawartości glazury lodowej do 25% kg 50 4 Filety śledziowe małosolne Kg 60 Zadanie nr 5 Warzywa mrożone Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Włoszczyzna 2.5 kg -4 składnikowa kg 800 2 Kalafior mrożony 2.5 kg kg. 200 3 Brokuły 2.5 kg kg 150 4 Zupa jarzynowa 2.5 kg -7 składnikowa kg 200 5 Marchew z groszkiem 2.5 kg Kg 100 6 Marchew kostka 2,5 kg Kg 100 7 Marchew juniorka 2,5 kg kg 50 8 Fasola szparagowa 2,5 kg Kg 120 Zadanie nr 6 Produkty głęboko mrożone Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. Ilość 1 2 3 4 1 Frytki 2,5kg -niekarbowane kg. 50 2 Kopytka 500g Szt. 150 3 Pierogi z twarogiem 500g Szt. 200 4 Pierogi ruskie 500g szt 100 5 Pierogi z kapustą 500g Szt. 150 6 Pierogi z miesem500g Szt. 150 7 Pierogi z truskawkami 500g Szt. 100 8 Pyzy z mięsem 500g Szt. 280 9 Pyzy bez mięsa 500 g 100 10 Uszka z mięsem oraz z kapustą 500g Szt. 40 11 Pizza (z pieczarką lub szynką) mała Szt. 125 12 Zapiekanka -mała Szt. 125 Zadanie Nr 7 Produkty mleczarskie Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1. Masło śmietankowe 200 g Szt. 200 2. Mleko 3,2 karton 1l Szt. 400 3. Śmietana 30% 0,5l karton Szt. 1000 4. Śmietana 12% kubek 200g Szt. 300 5. Jogurt owocowy z kawałkami owoców ( 9% owoców) 150-g Szt. 4000 6. Jogurt owocowy bez kawałków owoców 150-g Szt. 2500 7. Ser biały twarogowy półtusty kg 100 8. Ser twardy równoważnik gouda kg 10 9. Serek homogenizowany (waniliowy) 150 g Szt. 2000 10. Serek homogenizowany owocowy 140g Szt. 5500 11. Serek homogenizowany czekoladowy 140g Szt. 2000 12. Deser z koroną - rózne smaki z bitą śmietaną 175g Szt. 1000 13. Serek topiony ( w prostokącie) (100 g) Szt. 800 14. Deser mleczny -z ryżem lub kaszą -140 g Szt. 1000 Zadanie Nr 8 Owoce, warzywa i podobne produkty Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1. Marchew kg 200 2. Pietruszka kg 60 3. Cebula kg 180 4. Kapusta biała kg 300 5. Kapusta młoda Szt. 200 6. Kapusta pekińska Szt. 110 7. Ogórki szklar kg 100 8. Buraki kg 400 9. Pomidory szklar kg 35 10. Kalafior Szt. 100 11. Papryka kg 25 12. Pieczarki kg 160 13. Kapusta kiszona kg 420 14. Ogórki kwaszone kg 220 15. Truskawki świeże kg 30 16. Jabłka I gatunek kg 850 17. Mandarynki kg 150 18. Cytryny kg 8 19. Seler kg 50 20. Por Szt. 200 21. Banan kg 650 22. Pomarańcza kg 650 23. Kiwi Szt. 500 24. Brzoskwinia Kg 100 25. Nektarynka Kg 100 26. Morela kg 50 27. Winogron kg 50 28. Sałata zielona szt 60 29. Jajko Szt. 5100 30. Koper- pęczek Szt. 60 31. Czosnek Szt. 50 32. Rzodkiewka pęczek 80 Zadanie Nr 9 pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1 Chleb baltonowski krojony mieszany (500 g) Szt. 6300 2 Chleb krojony graham(500g) Szt. 100 3 Chleb razowy (500g) Szt. 100 4 Bułki poznańska (0,08g) Szt. 5000 5 Pączki z nadzieniem( 0.08g) Szt. 1200 6 Bułka z nadzieniem owocowym (0,08g) Szt. 1500 7 Bułka z pieczarka (0,80g) Szt. 1600 8 Bułka z parówką (0,80g) Szt. 1600 9 Ciasto drożdżowe Kg 40 10 Tort Kg 20 11 Babka- różne smaki Kg 10 12 Sernik kg 15 13 Rolada- różne smaki Kg 15 14 Makowiec Kg 15 15 Ciasto z owocami Kg 15 Zadanie Nr 10 Ziemniaki Lp. Nazwa towaru Jedn. miary Max. ilość 1 2 3 4 1. Ziemniaki kg 9000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie doryczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://nidzica-mops.bip-wm.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach