Przetargi.pl
Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej Lubogoszcz w Kasince Małej z podziałem na zadania - liczba zadań 10

Krakowski Szkolny Ośrodek Sportowy im. Szarych Szeregów ogłasza przetarg

  • Adres: 31-549 Kraków, al. Powstania Warszawskiego 6
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 4115866 , fax. 12 4106437
  • Data zamieszczenia: 2016-01-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Krakowski Szkolny Ośrodek Sportowy im. Szarych Szeregów
    al. Powstania Warszawskiego 6 6
    31-549 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 4115866, fax. 12 4106437
    REGON: 00019216900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.ksos.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Placówka wychowania pozaszkolnego

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów żywnościowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej Lubogoszcz w Kasince Małej z podziałem na zadania - liczba zadań 10
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiot zamówienia stanowi dostawa produktów żywnosciowych do Bazy Szkoleniowo-Wypoczynkowej Lubogoszcz w Kasince Małej z podziałem na zadania - liczba zadań - 10. Zadanie nr 1 - dostawa mięsa, produktów mięsnych i wędlin. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 1 zawarty jest w załączniku nr 5.1 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.10.00.00-9 - Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne, 15.13.11.30-5 - Wędliny; Zadanie nr 2 - Dostawa ryb i przetworów rybnych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 2 zawarty jest w załączniku nr 5.2 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.20.00.00-0 - Ryby przetworzone i konserwowane 15.22.10.00-3 - Ryby mrożone; Zadanie nr 3 - Dostawa pieczywa, świeżych wyrobów piekarskich i ciastkarskich. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 3 zawarty jest w załączniku nr 5.3 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.81.00.00-9 - Pieczywo, świeże wyroby piekarskie i ciastkarskie; Zadanie nr 4 - Dostawa olejów i tłuszczów zwierzęcych lub roślinnych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 4 zawarty jest w załączniku nr 5.4 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.40.00.00-2 - Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne; Zadanie nr 5 - Dostawa produktów mleczarskich. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 5 zawarty jest w załączniku nr 5.5 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.50.00.00-3 - Produkty mleczarskie; Zadanie nr 6 - Dostawa produktów przemiału ziarna, skrobii i produktów skrobiowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 6 zawarty jest w załączniku nr 5.6 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.60.00.00-4 - Produkty przemiału ziarna, skrobii i produktów skrobiowych; Zadanie nr 7 - Dostawa różnych produktów spożywczych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 7 zawarty jest w załączniku nr 5.7 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.80.00.00-6 - Różne produkty spożywcze. Zadanie nr 8 - Dostawa napojów bezalkoholowych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 8 zawarty jest w załączniku nr 5.8 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.98.00.00-1 - Napoje bezalkoholowe; Zadanie nr 9 - Dostawa jaj. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 9 zawarty jest w załączniku nr 5.9 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 03.14.25.00-3 - Jaja; Zadanie nr 10 - Dostawa produktów przetworzonych. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia dla zadania nr 10 zawarty jest w załączniku nr 5.10 do SIWZ. Oznaczenie przedmiotu zamówienia wg Wspólnego Słownika Zamówień (CPV): 15.33.00.00-0. Zadania będą realizowane sukcesywnie wg bieżącego zapotrzebowania Zamawiającego. Zamawiający przekaże Wykonawcy telefonicznie lub drogą elektroniczną wykaz produktów żywnościowych danej dostawy. Zamawiający przewiduje realizację dostaw w 80 do 96 częściach, a w przypadku dostaw pieczywa w 200 do 250 częściach, ok 70% dostaw realizowanych będzie w miesiącach od maja do września 2016 r. Odbiór dostaw dokonywany będzie w miejscowości Kasinka Mała - droga dojazdowa do Bazy przy końcu asfaltu na drodze dojazdowej do Ośrodka - i będzie potwierdzany pisemnie przez pracownika Bazy. Realizacja dostaw musi nastąpić w ustalonym z Zamawiającym terminie w godz. od 6.00 do 12.00.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: NIE DOTYCZY

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.ksos.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach