Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg
- Adres: 11-700 Mrągowo, ul. Półwysep 4-Wiatrów 1
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 0-89 7410101, 7410110 , fax. 0-89 7410125
- Data zamieszczenia: 2011-01-27
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
ul. Półwysep 4-Wiatrów 1 1
11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 0-89 7410101, 7410110, fax. 0-89 7410125
REGON: 51028669700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.woszkmragowo.aq.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Wojskowa Jednostka Budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę zadań - części zamówienia - zadania od 1 do 2. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy dostawy mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin wolowych, wieprzowych i drobiowych. Sukcesywna dostawa mięsa (wieprzowego, wołowego) oraz wędlin (z wieprzowiny, wołowiny, drobiu) do WOSZK w Mrągowie. Lp. Nazwa produktu Jm Ilość w roku Wymagania jakościowe 1. mięso wołowe-udziec kg 650,00 PN-88/A-82003:1988 2. wieprzowina-schab b/k kg 800,00 PN-88/A-82002:1986 3. wieprzowina-karkówka b/k kg 1400,00 PN-88/A-82002:1986 4. wieprzowina-żeberka kg 410,00 PN-88/A-82002:1986 5. wieprzowina-golonka kg 420,00 PN-88/A-82002:1986 6. wieprzowina-boczek świeży kg 380,00 PN-88/A-82002:1986 7. podroby-wątroba kg 75,00 PN-86/A-82004:1986 8. podroby-ozory kg 111,00 PN-86/A-82004:1986 9. podroby-flaki kg 410,00 PN-86/A-82004:1986 10. wędliny-baleron kg 220,00 PN-A-82032:2005 11. krakowska sucha kg 105,00 PN-A-82025:2001 12. Serdelki kg 180,00 PN-A-82007:1996 13. polędwica sopocka kg 133,00 PN-A-82031 14. wędzonka myśliwska kg 122,00 PN-A-82033:2005 15. wędzonka krotoszyńska kg 90,00 PN-A-82033:2005 16. ogonówka wędzona kg 155,00 PN-A-82033:2005 17. kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120,00 PN-A-82007:1996 18. kiełbasa podlaska kg 400,00 PN-A-82007:1996 19. Kiełbasa podwawelska kg 100,00 PN-A-82007:1996 20. Kiełbasa zwyczajna kg 60,00 PN-A-82007:1996 21. Kiełbasa słomkowa kg 60,00 PN-A-82007:1996 22. kiełbasa żywiecka kg 120,00 PN-A-82028:2002 23. kiełbasa ukraińska kg 40,00 PN-A-82007:1996 24. kiełbasa mazurska kg 85,00 PN-A-82007:1996 25. kiełbasa myśliwska kg 85,00 PN-A-82007:1996 26. kiełbasa toruńska kg 105,00 PN-A-82007:1996 27. kiełbasa biała kg 150,00 PN-A-82007:1996 28. kiełbasa szynkowa wołowa kg 70,00 PN-A-82007:1996 29. blok łopatkowy kg 120,00 PN-A-82007:1996 30. Schab pieczony kg 67,00 PN-A-82007:1996 31. karkówka pieczona kg 105,00 PN-A-82007:1996 32. boczek wędzony kg 50,00 PN-A-82007:1996 33. rolada z boczku kg 95,00 PN-A-82007:1996 34. pasztet pieczony kg 34,00 PN-A-82007:1996 35. kaszanka kg 64,00 PN-A-82007:1996 36. filet drobiowe wędzone kg 144,00 PN-A-86526:1995 37. polędwica drobiowa kg 100,00 PN-A-86526:1995 38. szynka drobiowa kg 40,00 PN-A-86526:1995 39. mozaika drobiowa kg 38,00 PN-A-86526:1995 40. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 46,00 PN-A-86526:1995 41. kiełbasa z indyka kg 60,00 PN-A-86526:1995 42. szynka wędzona kg 220,00 PN-A-86526:1995 43. salami kg 24,00 PN-A-82007:1996 44. szynka konserwowa kg 75,00 PN-A-82007:1996 45. szynka prasowana kg 140,00 PN-A-82007:1996 46. szynka chłopska kg 32,00 PN-A-82007:1996 47. salceson ozorkowy kg 420,00 PN-A-82007:1996 48. szynka mielona kg 80,00 PN-A-82007:1996 49. łopatka pieczona kg 50,00 PN-A-82007:1996 50. golonka prasowana kg 216,00 PN-A-82007:1996 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy Dostawy mięsa drobiowego. Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do WOSZK w Mrągowie. Lp. Nazwa produktu Jm Ilość w roku Wymagania jakościowe 1. kawałki kurczaków-udka kg 1160,00 PN-88/A-82002 2. kawałki kurczaków-filety kg 1112,00 PN-88/A-82002 3. wątróbki drobiowe kg 125,00 PN-A-86523:1995 4. żołądki drobiowe kg 280,00 PN-A-86523:1995 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.woszkmragowo.aq.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15