Przetargi.pl
Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych

Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo ogłasza przetarg

  • Adres: 11-700 Mrągowo, ul. Półwysep 4-Wiatrów 1
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 0-89 7410101, 7410110 , fax. 0-89 7410125
  • Data zamieszczenia: 2011-01-27
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Wojskowy Ośrodek Szkoleniowo-Kondycyjny Mrągowo
    ul. Półwysep 4-Wiatrów 1 1
    11-700 Mrągowo, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 0-89 7410101, 7410110, fax. 0-89 7410125
    REGON: 51028669700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.woszkmragowo.aq.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Wojskowa Jednostka Budżetowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i produktów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zamawiający dopuszcza możliwość składania ofert częściowych na jedną lub większą liczbę zadań - części zamówienia - zadania od 1 do 2. Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 1 dotyczy dostawy mięsa wołowego i wieprzowego oraz wędlin wolowych, wieprzowych i drobiowych. Sukcesywna dostawa mięsa (wieprzowego, wołowego) oraz wędlin (z wieprzowiny, wołowiny, drobiu) do WOSZK w Mrągowie. Lp. Nazwa produktu Jm Ilość w roku Wymagania jakościowe 1. mięso wołowe-udziec kg 650,00 PN-88/A-82003:1988 2. wieprzowina-schab b/k kg 800,00 PN-88/A-82002:1986 3. wieprzowina-karkówka b/k kg 1400,00 PN-88/A-82002:1986 4. wieprzowina-żeberka kg 410,00 PN-88/A-82002:1986 5. wieprzowina-golonka kg 420,00 PN-88/A-82002:1986 6. wieprzowina-boczek świeży kg 380,00 PN-88/A-82002:1986 7. podroby-wątroba kg 75,00 PN-86/A-82004:1986 8. podroby-ozory kg 111,00 PN-86/A-82004:1986 9. podroby-flaki kg 410,00 PN-86/A-82004:1986 10. wędliny-baleron kg 220,00 PN-A-82032:2005 11. krakowska sucha kg 105,00 PN-A-82025:2001 12. Serdelki kg 180,00 PN-A-82007:1996 13. polędwica sopocka kg 133,00 PN-A-82031 14. wędzonka myśliwska kg 122,00 PN-A-82033:2005 15. wędzonka krotoszyńska kg 90,00 PN-A-82033:2005 16. ogonówka wędzona kg 155,00 PN-A-82033:2005 17. kiełbasa szynkowa wieprzowa kg 120,00 PN-A-82007:1996 18. kiełbasa podlaska kg 400,00 PN-A-82007:1996 19. Kiełbasa podwawelska kg 100,00 PN-A-82007:1996 20. Kiełbasa zwyczajna kg 60,00 PN-A-82007:1996 21. Kiełbasa słomkowa kg 60,00 PN-A-82007:1996 22. kiełbasa żywiecka kg 120,00 PN-A-82028:2002 23. kiełbasa ukraińska kg 40,00 PN-A-82007:1996 24. kiełbasa mazurska kg 85,00 PN-A-82007:1996 25. kiełbasa myśliwska kg 85,00 PN-A-82007:1996 26. kiełbasa toruńska kg 105,00 PN-A-82007:1996 27. kiełbasa biała kg 150,00 PN-A-82007:1996 28. kiełbasa szynkowa wołowa kg 70,00 PN-A-82007:1996 29. blok łopatkowy kg 120,00 PN-A-82007:1996 30. Schab pieczony kg 67,00 PN-A-82007:1996 31. karkówka pieczona kg 105,00 PN-A-82007:1996 32. boczek wędzony kg 50,00 PN-A-82007:1996 33. rolada z boczku kg 95,00 PN-A-82007:1996 34. pasztet pieczony kg 34,00 PN-A-82007:1996 35. kaszanka kg 64,00 PN-A-82007:1996 36. filet drobiowe wędzone kg 144,00 PN-A-86526:1995 37. polędwica drobiowa kg 100,00 PN-A-86526:1995 38. szynka drobiowa kg 40,00 PN-A-86526:1995 39. mozaika drobiowa kg 38,00 PN-A-86526:1995 40. Kiełbasa szynkowa drobiowa kg 46,00 PN-A-86526:1995 41. kiełbasa z indyka kg 60,00 PN-A-86526:1995 42. szynka wędzona kg 220,00 PN-A-86526:1995 43. salami kg 24,00 PN-A-82007:1996 44. szynka konserwowa kg 75,00 PN-A-82007:1996 45. szynka prasowana kg 140,00 PN-A-82007:1996 46. szynka chłopska kg 32,00 PN-A-82007:1996 47. salceson ozorkowy kg 420,00 PN-A-82007:1996 48. szynka mielona kg 80,00 PN-A-82007:1996 49. łopatka pieczona kg 50,00 PN-A-82007:1996 50. golonka prasowana kg 216,00 PN-A-82007:1996 Przedmiot zamówienia w zakresie zadania nr 2 dotyczy Dostawy mięsa drobiowego. Sukcesywna dostawa mięsa drobiowego do WOSZK w Mrągowie. Lp. Nazwa produktu Jm Ilość w roku Wymagania jakościowe 1. kawałki kurczaków-udka kg 1160,00 PN-88/A-82002 2. kawałki kurczaków-filety kg 1112,00 PN-88/A-82002 3. wątróbki drobiowe kg 125,00 PN-A-86523:1995 4. żołądki drobiowe kg 280,00 PN-A-86523:1995
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.woszkmragowo.aq.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach