"Przewozy Regionalne" Sp.z o.o. Warmińsko-Mazurski Zakład Przewozów Regionalnych w Olsztynie ogłasza przetarg
- Adres: 10-589 Olsztyn, Plac Konstytucji 3-go Maja 2A
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 677 53 09 , fax. 89 6775552
- Data zamieszczenia: 2010-09-13
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: "Przewozy Regionalne" Sp.z o.o. Warmińsko-Mazurski Zakład Przewozów Regionalnych w Olsztynie
Plac Konstytucji 3-go Maja 2A 2A
10-589 Olsztyn, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 677 53 09, fax. 89 6775552
REGON: 01731971900023 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.przewozyregionalne.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Podmiot prawa publicznego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa posiłków profilaktycznych i regeneracyjnych. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa około 63 000 sztuk posiłków profilaktycznych i regeneracyjnych w postaci konserw mięsnych w puszkach, dań gotowych w słoikach,zup gotowych w puszkach, lub słoikach o wartości kalorycznej ok.1000kcal i zawartości : - białko 15% - tłuszcze 30% -35% - węglowodany 50% -55% - konserwy mięsne powinny zawierać powyżej 50% mięsa, w następującym asortymencie, masie, i ilościach: 1.Fasola z boczkiem po bretońsku /słoik/ 540 ml - 7 000 szt. 2.Flaki wołowe w rosole /słoik/ 540 ml - 7 000 szt. 3.Gołąbki w sosie pomidorowym /słoik/ 540 ml - 7 000 szt. 4.Pulpety w sosie pomidorowym /słoik/ 540 ml - 7 000 szt. 5.Zupa grochowa na wędzonce z boczkiem /słoik/ 720 ml - 7 000 szt. 6.Zupa fasolowa na wędzonce z boczkiem /słoik/ 720 ml - 7 000 szt. 7. Zupa gulaszowa z wieprzowiną i wołowiną /słoik/ 720 mi -7 000 szt. 8. Konserwa turystyczna /puszka metalowa/ 300g - 7 000 szt. 9. Konserwa tyrolska /puszka metalowa/ 300g - 7 000 szt. Zamawiający wymaga, aby Wykonawca posiadał wdrożony System Zapewnienia Bezpieczeństwa Zdrowotnego Żywności HACCP, zgodnie z wymogami norm DS.3027 bądź ISO 22000 lub równorzędnych. Posiłki profilaktyczne winny być dobrej jakości i spełniać wymagania określone Rozporządzeniu Rady Ministrów z dnia 28.05.1996 r.w sprawie profilaktycznych posiłków i napojów(Dz.U.nr 60 poz. 279) oraz posiadać odpowiednie atesty państwowej Inspekcji Handlowej, zaświadczenie/świadectwo Państwowej Inspekcji Weterynaryjnej lub kartę charakterystyki produktu. Przedmiot zamówienia musi być dostarczony Zamawiającemu z okresem przydatności do spożycia, nie krótszym niż 6-miesięcy od daty dostawy do Zamawiającego. Wykonawca dostarczy posiłki raz na kwartał , przez okres jednego roku w terminie i ilościach określonych przez Zamawiającego. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158942003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od obowiązku żądania wadium oraz zabezpieczenia należytego wykonania umowy.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Walory smakowe
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.przewozyregionalne.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowywanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentom SPZP-O w Gołdapi
Dodano: 2015-06-09 - Przygotowywanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentom SPZP-O w Gołdapi
Dodano: 2015-05-29 - Żywienie kursantów Ośrodka Szkolenia Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Olsztynie w II półroczu 2012r, znak sprawy: WT.2370-5/2012
Dodano: 2012-08-14 - Żywienie kursantów Ośrodka Szkolenia Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Olsztynie w II półroczu 2012r
Dodano: 2012-08-06 - przygotowywanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentom SPZP-O w Gołdapi
Dodano: 2012-03-20