Samodzielny Publiczny Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy w Gołdapi ogłasza przetarg
- Adres: 19-500 Gołdap, ul. Słoneczna 7/9
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 087 6153790 , fax. 087 6153790
- Data zamieszczenia: 2012-03-20
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Zakład Pielęgnacyjno-Opiekuńczy w Gołdapi
ul. Słoneczna 7/9 7/9
19-500 Gołdap, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 087 6153790, fax. 087 6153790
REGON: 51089568600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.powiatgoldap.home.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: samodzielny publiczny zakład pielęgnacyjno - opiekuńczy
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
przygotowywanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentom SPZP-O w Gołdapi - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
a) Rodzaje i ilość diet (średnia dzienna): - dieta lekkostrawna - 30 - dieta ogólna - 5 - dieta cukrzycowa - od 1 do 3 - dieta cukrzycowa + 2200 godz. - od 1 do 2 b) struktura racji pokarmowych: - % energii z białka - nie mniej niż 12 % - % energii z węglowodanów - 56-60 % - % energii z tłuszczów - nie więcej niż 30 % c) Średnia ilość żywionych w jednym dniu - 40 osób d) W skład posiłków muszą wchodzić warzywa i owoce wzbogacające dietę w witaminy, błonnik i sole mineralne, a II śniadanie i podwieczorek oraz dodatek na godz. 2200 dostarczany będzie tylko dla diet cukrzycowych (średnio 2-3 diety) e) Czas wydawania posiłków: - śniadanie - 8.00 - II śniadanie - 10.00 - obiad - 13.00 - podwieczorek - 16.00 - kolacja - 18.00 f) Dopuszcza się dostarczanie II śniadania, podwieczorku oraz dodatku na godz. 22.00 wraz ze śniadaniem i obiadem g) Posiłki powinny być dostarczane w systemie termosowym do siedziby Zamawiającego h) Temperatura posiłków ciepłych musi mieścić się w granicach 65°C-80°C i) Dowóz posiłków odbywać się musi w termosach własnych wykonawcy, a także własnym transportem Wykonawcy, a odbiór termosów do mycia w czasie 45-60 min. od dostarczenia j) Wykonawca musi spełniać warunki sanitarno - higieniczne do prowadzenia żywienia w formie kateringu, k) Wykonawca zobowiązany będzie do przygotowywania i przechowywania próbek kontrolnych żywności - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 158942003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 36 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wnoszenia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.powiatgoldap.home.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Przygotowywanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentom SPZP-O w Gołdapi
Dodano: 2015-06-09 - Przygotowywanie i dostarczanie całodziennego wyżywienia pacjentom SPZP-O w Gołdapi
Dodano: 2015-05-29 - Żywienie kursantów Ośrodka Szkolenia Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Olsztynie w II półroczu 2012r, znak sprawy: WT.2370-5/2012
Dodano: 2012-08-14 - Żywienie kursantów Ośrodka Szkolenia Komendy Wojewódzkiej Państwowej Straży Pożarnej w Olsztynie w II półroczu 2012r
Dodano: 2012-08-06 - Dostawa posiłków profilaktycznych i regeneracyjnych.
Dodano: 2010-09-13