Przetargi.pl
Dostawa mleka i wyrobów mlecznych

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Ogrodowa 6
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-18 2013431 , fax. 0-18 2013431 wew. 813
  • Data zamieszczenia: 2011-07-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem
    ul. Ogrodowa 6 6
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 0-18 2013431, fax. 0-18 2013431 wew. 813
    REGON: 49069765900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/pl/zamowienia-publiczne/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mleka i wyrobów mlecznych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mleka i wyrobów mlecznych z grupy 155 w następujących ilościach: 1. Grupa I Mleko 1. Mleko UHT 2% karton 1L L 1600 2. Mleczko niesłodzone od 0,30L do 0,50L L 200 3. Mleko w proszku od 0,3kg do 0,5kg kg 10 2. Grupa II Sery twarde 1. Oscypek górski od 0,5kg do 1 kg kg 50 2. Ser wędzony blok od 2 kg do 2,5kg kg 100 3. Ser żółty gouda blok od 2 kg do 4 kg kg 100 4. Ser żółty morski blok od 2 kg do 4 kg kg 100 5. Ser żółty salami blok od 1 kg do 2 kg kg 100 6. Rolada ustrzycka od 0,3kg do 0,5 kg kg 100 7. Ser żółty ementaler blok od 2 kg do 4 kg kg 50 8. Ser mozzarella blok od 2 kg do 4 k kg 60 3. Grupa III Sery żółte różne 1. Ser dublet blok od 2 kg do 4 kg kg 100 2. Ser dziurdamer blok od 2 kg do 4 kg kg 50 3. Ser edamski blok od 2 kg do 4 kg kg 100 4. Ser królewski blok od 2kg do 4 kg kg 50 5. Ser la festa różne smaki blok od 0,5kg do 2 kg kg 100 6. Ser salami wędzony blok od 2 kg do 4kg kg 60 7. Ser salami z ziołami blok od 2 kg do 4 kg kg 60 4. Grupa IV Wyroby mleczarskie 1. Bryndza owcza 0,100kg do 0,200kg kubeczki plastikowe kg 100 2. Ser Tartare (różne smaki) porcjowany od 0,02kg do 0,03kg kg 20 3. Ser topiony Hochland trójkąty od 0,020 kg do 0,030kg (różne smaki) kg 60 4. Ser biały półtłusty kostki od 0,20kg do 0,40kg kg 400 5. Ser topiony bloczek 0,10kg (różne smaki) kg 100 6. Ser feta kostkowany 0,10kg do 0,50kg kg 5 7. Ser feta bloczek 0,27kg do 0,4kg kg 10 8. Mozzarelki w zalewie od 0.10kg do 0,4kg kg 80 9. Ser włoszczowski do chleba od 0,1kg do 0,2kg kg 60 10. Serek naturalny sernikowy od 1 kg do 3 kg kg 150 11. Serek typu Tosca zioł. lub nat od 1 kg do 3 kg kg 150 5. Grupa V Śmietana 1. Śmietana 18% od 0,20L do 0,40L L 500 2. Śmietana UHT 30% od 0,20L do 0,40L L 100 3. Śmietanka do kawy porcjowana 0,010L L 20 4. Śmietanka do sosów UHT 18% od 0,2l do 0,5l L 100 5. Jogurt naturalny kubeczki plastikowe od 0,1l do 0,4l L 100 6. Grupa VI Masło 1. Masło min 82% tłuszczu kostki od 0,2kg do 0,5kg kg 700 Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/pl/zamowienia-publiczne/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach