Szpital Specjalistyczny im. dr J. Babińskiego Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 30-393 Kraków, ul. Babińskiego 29
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 012 6524347, 6524526 , fax. 012 2621335
- Data zamieszczenia: 2016-05-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Specjalistyczny im. dr J. Babińskiego Samodzielny Publiczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Babińskiego 29 29
30-393 Kraków, woj. małopolskie
tel. 012 6524347, 6524526, fax. 012 2621335
REGON: 00029855400000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.babinski.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa mleka, jego przetworów i tłuszczy roślinnych, jaj oraz masy jajowej. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1) Przedmiotem postępowania jest udzielenie zamówienia w zakresie sukcesywnych dostaw mleka, jego przetworów i tłuszczy roślinnych, jaj oraz masy jajowej. 2) Przedmiot zamówienia realizowany będzie w zakresie trzech pakietów wymienionych w załącznikach: nr 1A do SIWZ, nr 1B do SIWZ i nr 1C do SIWZ, stanowiących jednocześnie formularze cenowe. Pakiet I - Mleko, jego przetwory i tłuszcze roślinne Pakiet II - Jaja Pakiet III - Masa jajowa 3) Przedmiot zamówienia realizowany będzie zgodnie z wymaganiami Zamawiającego określonymi w Opisach przedmiotu zamówienia, sporządzonych dla każdego pakietu, stanowiących załączniki: nr 2A do SIWZ, nr 2B do SIWZ i nr 2C do SIWZ. W tym, w ramach dostaw Zamawiający wymaga między innymi: 1. Dostarczany asortyment musi być I klasy, świeży i oznakowany zgodnie z obowiązującą normą. Dostawa według wagi netto. 2. Realizacja dostaw w sposób ciągły: - mleko płynne - średnio 5-6 razy w tygodniu, wg potrzeb, do magazynu żywnościowego Zamawiającego, do godz. 5.00; - inny asortyment w godzinach 7:00 - 11:00 - średnio 2-3 razy w tygodniu od poniedziałku do piątku, do magazynu żywnościowego Zamawiającego (w sytuacji nagłej potrzeby Zamawiającego dostawa może zostać zrealizowana w sobotę); z dostarczeniem i wniesieniem do magazynu oraz weryfikacją ilościową i jakościową w obecności Wykonawcy. 3. Zamawiający wymaga by 2/3 terminu wyznaczonego w zakresie przydatności do spożycia produktu zarezerwowana była dla Zamawiającego. 4. W przypadku dostawy mniejszej ilości asortymentu, aniżeli przewiduje to umowa, wynagrodzenie Wykonawcy zostanie skorygowane na podstawie faktycznie dostarczonej ilości przedmiotu zamówienia. 5. Dostawy następować będą transportem własnym Wykonawcy, na jego koszt i ryzyko. 4) Zamawiający wymaga by w formularzach cenowych (zał. nr 1A, 1B, 1C do SIWZ), w kol. 9, w każdej pozycji Wykonawca wskazał proponowany asortyment - nazwę handlową, producenta. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 155000003
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od żądania wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.babinski.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dodano: 2016-07-13Dostawa mleka i produktów mlecznych dla ZZOZ w Wadowicach, znak: ZP/PRZET/24/2016
- Dodano: 2016-07-05Zamowienie na dostawy nabiału do AŚ w Krakowie, AŚ Kraków - Podgórze i ZK Kraków - Nowa Huta
- Dodano: 2016-06-14dostawa produktów mleczarskich do Domu Pomocy Społecznej w Krakowie w okresie 01.07.2016 do 31.12.2016 roku
- Dodano: 2016-05-24Dostawy mleka i przetworów mlecznych ujęte w dwóch zadaniach asortymentowych
- Dodano: 2016-04-18Przetarg nieograniczony na sprzedaż i dostawy : produkty mleczarskie, oleje i tłuszcze roślinne
- Dodano: 2016-04-04Dostawy produktów mleczarskich dla 20 WSZUR SP ZOZ w Krynicy-Zdroju
- Dodano: 2016-03-18Dostawy mleka i jego przetworów, masła i margaryny, serów, jogurtów i kefirów
- Dodano: 2016-03-09Dostawy żywności: nabiału, mięsa i wędlin, warzyw i ziemniaków, zgodnie z załączonym opisem
- Dodano: 2016-03-02Produkty mleczarskie, ryby warzywa mrożone
- Dodano: 2016-02-22Dostawa do Zakładu Opiekuńczo - Leczniczego w Krakowie produktów mleczarskich