Przetargi.pl
Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych

Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem ogłasza przetarg

  • Adres: 34-500 Zakopane, ul. Ogrodowa 6
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 0-18 2013431 , fax. 0-18 2013431 wew. 813
  • Data zamieszczenia: 2011-07-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Ośrodek Doskonalenia Kadr Służby Więziennej w Zakopanem
    ul. Ogrodowa 6 6
    34-500 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 0-18 2013431, fax. 0-18 2013431 wew. 813
    REGON: 49069765900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.sw.gov.pl/pl/zamowienia-publiczne/
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora finansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i wyrobów mięsnych
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wyrobów mięsnych z grupy 151 w następujących ilościach: Grupa I Mięso i wędliny wieprzowe 1. Baleron gotowany 150 kg 2. Kabanos 20 kg 3. Kiełbasa krakowska parzona 100 kg 4. Kiełbasa krakowska sucha 100 kg 5. Kiełbasa szynkowa 50 kg 6. Kiełbasa toruńska 30 kg 7. Kiełbasa żywiecka 30 kg 8. Kiełbasa zielonogórska 100 kg 9. Kiełbasa zwyczajna 100 kg 10. Kiełbaski debreczynki 200 kg 11. Parówki cienkie wieprzowe 200 kg 12. Polędwica sopocka 100 kg 13. Schab pieczony 100 kg 14. Wędzonka chłopska 50 kg 15. Kiełbasa biała 100 kg 16. Kiełbasa kminkowa 60 kg 17. Rolada z boczku 100 kg 18. Kiełbasa głogowska 60 kg 19. Golonkowa prasowana 50 kg 20. Szynka gotowana 120 kg 21. Szynka konserwowa 100 kg 22. Szynka wiejska 100 kg 23. Szynka Gażdżiny 100 kg 24. Szynka łopatkowa 50 kg 25. Szynka domowa 50 kg 26. Szynka wiedeńska 50 kg 27. Boczek wędzony bez kości 200 kg 29. Mięso gulaszowe wieprzowe 200 kg 30. Schab wieprzowy z kością 500 kg 31. Schab wieprzowy bez kości 500 kg 32. Słonina świeża 50 kg 33. Szynka wieprzowa bez kości 200 kg 34. Golonka wieprzowa przednia 30 kg 35. Wątroba wieprzowa 20 kg 36. Karczek wieprzowy z kością 400kg 37. Karczek wieprzowy bez kości 200kg 38. Nogi wieprzowe 30 kg Grupa II Drób i wędliny drobiowe 1. Filet z indyka surowy 300 kg 2. Filet z indyka wędzony 60 kg 3. Udko z kurczaka surowe 300kg 4. Filet z kurczaka surowy 300 kg 5. Polędwica drobiowa 100 kg 6. Dramstyki (podudzie) z kurczaka 200 kg 7. Szynka z indyka 60 kg Grupa III Mięso wołowe 1. Pieczeń wołowa 100 kg 2. Rostbef 200 kg 3. Mięso gulaszowe wołowe 400 kg 4. Mięso gulaszowe cielęce 250 kg Określona ilość towaru jest wielkością szacunkową. Zamawiający nie gwarantuje zrealizowania całości zamówienia.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga złożenia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/pl/zamowienia-publiczne/
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach