Przetargi.pl
Dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie

Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej ogłasza przetarg

  • Adres: 31-951 Kraków, os. Zgody 18
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 012 6460303, 6460100 , fax. 012 6460199
  • Data zamieszczenia: 2010-11-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej
    os. Zgody 18 18
    31-951 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 012 6460303, 6460100, fax. 012 6460199
    REGON: 00017342700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sapsp.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa Straż Pożarna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zakup i dostawa mięsa, wędlin i podrobów przez okres 1-go roku dla Szkoły Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. Termin realizacji zamówienia: przez okres 1-go roku od dnia podpisania umowy Zapotrzebowanie na mięso, wędliny i podroby przez 1-go roku: Baleron gotowany wieprzowy 600 kg, Szynka z drobiu 250 kg, Boczek faszerowany 210 kg, Boczek wędzony bez żeberek 540 kg, Filet z indyka wędzony naturalny 400 kg, Filet z piersi kurczaka surowy b/k 500 kg, Flaki wołowe surowe 1000 kg, Golonka wieprzowa surowa przednia 150 kg, Kabanos wieprzowy 160 kg, Kark wieprzowy z/k kl.1 500 kg, Kiełbasa biała grilowa 600 kg, Rolada z fileta z drobiu 150 kg, Kiełbasa krakowska sucha 280 kg, Kiełbasa małopolska 120 kg, Kiełbasa mortadela drobiowa 200 kg, Kiełbasa szynkowa wieprzowa 360 kg, Kiełbasa toruńska 800 kg, Kiełbasa wiejska 100 kg, Kiełbasa zielonogórska 20 kg, Kiełbasa zwyczajna 150 kg, Kiszka jęczmienna 500 kg, Kiszka pasztetowa 500 kg, Kości wołowe 500 kg, Łopatka wieprzowa bez skóry i tłuszczu z/k kl.1 2100 kg, Mięso wołowe pieczeniowe b/k kl.1 400 kg, Nogi wieprzowe 200 kg, Ogony wieprzowe 190 kg, Parówki cienkie drobiowe 310 kg, Pasztet pieczony 300 kg, Pieczeń rzymska 200 kg, Pieczeń wiedeńska 150 kg, Pierś z indyka surowa 500 kg, Polędwica sopocka 200 kg, Polędwica wołowa surowa 100 kg, Porcje rosołowe 2000 kg, Salceson domowy 150 kg, Salceson z drobiu 450 kg, Schab z kością surowy i polędwiczką kl.1 1000 kg, Schab pieczony b/k kl.1 100 kg, Słonina bez skóry 540 kg, Smalec 300 kg, Szynka wieprzowa gotowana 600 kg, Szynka wieprzowa pieczona 410 kg, Szynka wieprzowa surowa bez skóry i biodrówki kl.1 2000 kg, Wątroba wieprzowa 500 kg, Wątroba z drobiu 200 kg, Żeberka wieprzowe paski kl.1 350 kg, Żołądki z drobiu 400 kg, Boczek surowy b/k 120 kg, Polędwica z indyka prasowana 300 kg, Serca wieprzowe 200 kg. Podane ilości mięsa, wędlin i podrobów stanowią wielkość szacunkową i zostały obliczone na podstawie roku (2009). Faktyczne zapotrzebowanie zależne będzie od ilości osób żywionych przez Szkołę Aspirantów Państwowej Straży Pożarnej w Krakowie. W związku z tym nie ma możliwości określenia minimalnych i maksymalnych ilości mięsa, wędlin i podrobów, które zostaną zakupione u Wykonawcy. Dostawa towaru raz w tygodniu na koszt dostawcy po wcześniejszym zamówieniu telefonicznym
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: 1. Przystępując do przetargu Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości: 4.000,00 zł. (słownie: cztery tysiące zł. 00/100). 2. Wykonawca wnosi wadium w dowolnym czasie jednak nie później niż przed upływem terminu składania ofert określonego w Rozdziale VII pkt. 1 SIWZ. 3. Wadium może być wniesione w jednej lub kilku formach: 1) w pieniądzu, 2) poręczeniach bankowych lub poręczeniach spółdzielczej kasy oszczędnościowo -kredytowej, z tym że poręczenie kasy jest zawsze poręczeniem pieniężnym, 3) gwarancjach bankowych, 4) gwarancjach ubezpieczeniowych, 5) poręczeniach udzielanych przez podmioty, o których mowa w art. 6 b ust. 5 pkt. 2 ustawy z dnia 9 listopada 2000 r. o utworzeniu Polskiej Agencji Rozwoju Przedsiębiorczości. (Dz. U. z 2007 r. Nr 42, poz. 275 z późn. zm.)

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sapsp.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach