Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej ogłasza przetarg
- Adres: 14-530 Frombork, ul. Sanatoryjna 1
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 55 6216302 , fax. 55 6216300
- Data zamieszczenia: 2013-10-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Samodzielny Publiczny Specjalistyczny Psychiatryczny Zakład Opieki Zdrowotnej
ul. Sanatoryjna 1 1
14-530 Frombork, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 55 6216302, fax. 55 6216300
REGON: 17039900700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpital-frombork.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Samodzielny publiczny zakład opieki zdrowotnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa, wędlin i drobiu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
1 wołowina -antrykot 15111000-9 500 2 schab b/k 15113000-3 1200 3 karkówka b /k 15113000-3 600 4 łopatka wieprzowa b/k 15113000-3 700 5 mięso mielone woł/wieprz. 15113000-3 500 6 mieso mielone drobiowe 15112000-6 500 7 golonka wieprzowa 15113000-3 50 8 nogi wieprzowe 15113000-3 100 9 żeberka świeże-paski 15113000-3 300 10 boczek wędzony 15113100-6 270 11 pachwina wieprzowa 15113000-3 100 12 słonina 15113000-3 200 13 smalec 15113000-3 200 14 kaszanka gryczana -jaglana 15131134-3 450 15 szynka wieprzowa wędzona 15131210-0 100 16 polędwica wieprzowa sopocka 15113100-6 150 17 baleron wieprzowy wędzony 15113100-6 100 18 salceson czarny baton 15131134-3 250 19 salceson biały baton 15113100-6 250 20 parówka cienka drobiowa 15131135-0 400 21 wątrobiana-pasztetowa 15131310-1 600 22 metka łososiowa 15131133-6 300 23 metka wiejska 15131133-6 600 24 pasztet - pieczony 15131310-1 600 25 kiełbasa kanapkowa 15131130-5 300 26 szynkowa wieprzowa 15131130-5 420 27 toruńska 15131130-5 800 28 szynkówka 15131130-5 300 29 rolada zamkowa 15131135-0 200 30 szynkowa z indyka 15131135-0 300 31 polędwica drobiowa 15131135-0 400 32 żywiecka wieprzowa 15131130-5 200 33 przysmak szynkowy 15131130-5 400 34 Kiełbasa wenecka 15131130-5 400 35 krakowska parzona 15131130-5 400 36 polędwica bostońska 15131135-0 300 37 kiełbasa golonkowa 15131130-5 250 38 pieczeń klopsowa 15113100-6 200 39 pieczeń rzymska 15113100-6 250 40 mielonka drobiowa prasowana 15131130-5 350 41 blok z indyka 15131135-0 350 42 smakowita parzona 15131130-5 200 43 mielonka wieprzowa prasowana 15131130-5 350 44 kiełbasa biała surowa 15113100-6 80 45 kurczaki 15112100-7 1100 46 wątroba drobiowa 15112300-9 150 47 żołądki drobiowe 15111200-6 450 48 podudzie z kurczaka-pałka 15112100-7 850 49 pierś drobiowa 15112100-7 200 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.szpital-frombork.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15