Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 47-200 Kędzierzyn-Koźle, ul. Racławicka 10
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 0-77 482 1001 , fax. 0-77 4822833
- Data zamieszczenia: 2009-11-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. Racławicka 10 10
47-200 Kędzierzyn-Koźle, woj. opolskie
tel. 0-77 482 1001, fax. 0-77 4822833
REGON: 00109256000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa sektor finansów publicznych
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich z grupy 151 wg CPV - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i wyrobów wędliniarskich z grupy 151 wg CPV : Frankfuterki grillowe / 15131135 - 0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg Wątroba wieprzowa / 15114000 - 0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg Kiełbasa swojska / 15131130 - 5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300 kg Salceson biały / 15131400 - 9 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300 kg Pasztetowa / 15131310 - 1 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300 kg Szynka biała parzona / 15131410 - 2 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg Szynka tyrolska / 15131135 - 0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg Mortadela drobiowa / 15131135 - 0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg Salami z czosnkiem / 15131130 - 5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300 kg Kiełbasa zwyczajna / 15131130 - 5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300 kg Kiełbasa czosnkowa / 15131130 - 5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300 kg Parówka z serem / 15131135 - 0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg Mielonka drobiowa / 15131130 - 0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg Pieczeń rzymska - 15131130 - 5 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 300 kg Mięso gulaszowe drobiowe / 15112200 - 8 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100 kg Mięso wieprzowe (gulaszowe) gat II. / 15113000 - 3 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 1100 kg Parówka drobiowa - 15131135 - 0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg Polędwica drobiowa - 15131135 - 0 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg Kaszanka w bloku - 15131134 - 3 - dostawy sukcesywne, całość zamówienia to ok. 350 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zgodnie z art. 22 Ustawy, o udzielenie Zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: a - nie podlegają wykluczeniu z Postępowania zgodnie art. 24 Ustawy, b - znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia c - posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień, d - posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz potencjał techniczny, a także dysponują osobami zdolnymi do wykonania zamówienia; Stwierdzenie spełnienia w/w warunków odbędzie się poprzez analizę i ocenę dokumentów żądanych przez Zamawiającego od oferenta przez powołaną przez zamawiającego komisję przetargową.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: W celu wykazania spełnienia warunków udziału w Postępowaniu, każdy z Wykonawców powinien przedłożyć wraz z ofertą następujące oświadczenia i dokumenty: a - wypełniona i podpisana przez Wykonawcę oferta (załącznik nr 1 SIWZ), b - parafowany przez Wykonawcę projekt umowy (załącznik nr 2 SIWZ), c - oświadczenie że Wykonawca nie podlega wykluczeniu z Postępowania na podstawie art. 24 Ustawy i spełniania warunki określone w art.. 22 ust. 1 Ustawy (załącznik 3 SIWZ). d - aktualny odpis z właściwego rejestru albo zaświadczenie o wpisie do ewidencji działalności gospodarczej wystawione nie wcześniej niż 6 miesięcy przed terminem składania ofert.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://www.sw.gov.pl/index.php/jednostki/9/377
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku
Dodano: 2016-05-13 - Zakup wraz z dostawą artykułów spożywczych dla potrzeb Kuchni Centrum Ginekologii, Położnictwa i Neonatologii w Opolu, ul. Reymonta 8, na okres 1 roku (z podziałem na 7 zadań)
Dodano: 2015-12-09 - Dostawy żywności dla Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Kędzierzynie-Koźlu w 2016 roku
Dodano: 2015-11-27 - DOSTAWA MIĘSA, WĘDLIN I DROBIU DLA DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLISINIE I PODLEGŁYCH ZAKŁADÓW /RADYNIA, BOBOLUSZKI, DZBAŃCE I BLISZCZYCE/ W 2016 r.
Dodano: 2015-11-20 - Mięso,wędliny, podroby i konserwy mięsne
Dodano: 2015-11-10 - Dostawa tłuszczów i nabiału oraz mięsa i produktów mięsnych dla Domu Pomocy Społecznej w Kluczborku ul. Wołczyńska 25
Dodano: 2015-10-20 - Dostawa mięsa i wędlin
Dodano: 2015-07-29 - Sukcesywne dostawy mięsa i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Kluczborku
Dodano: 2015-06-16 - Sukcesywna dostawa artykułów spożywczych dla Regionalnego Centrum Rozwoju Edukacji w Opolu.
Dodano: 2015-02-03 - P/1/2015 DOSTAWA ŻYWNOŚCI
Dodano: 2015-01-05