Przetargi.pl
Mięso,wędliny, podroby i konserwy mięsne

Zakład Karny w Nysie ogłasza przetarg

  • Adres: 48-300 Nysa, ul. Kościuszki 4a
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4332471
  • Data zamieszczenia: 2015-11-10
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Nysie
    ul. Kościuszki 4a 4a
    48-300 Nysa, woj. opolskie
    tel. 077 4332471
    REGON: 00032020700000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka sektora sinansów publicznych

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Mięso,wędliny, podroby i konserwy mięsne
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia są dostawy mięsa,wędlin, podrobów i konserw mięsnych na potrzeby Zakładu Karnego w Nysie. Lp,przedmiot zamówienia,, jm, ilość Część 1 Mięso wieprzowe i wołowe 1.Mięso wieprzowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat.I, kg 5.500 2.Mięso wołowe gulaszowe, zg. z PN kl/gat.I, kg 1.000 3.Karczek wieprzowy bez kości, zg. z PN kl/gat.I,-3, kg 200 Część 2 Mięso drobiowe i artykuły drobiarskie 1.Mięso gulaszowe z kurczaka, zg. z PN kl./gat. I,kg 2.600 2.Mięso gulaszowe z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 500 3.Żołądki drobiowe, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.000 4.Serca drobiowe, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.000 Część 3 Wędliny drobiowo wieprzowo wołowego 1.Kiełbasa litewska, zg. z PN kl./gat. I, kg 3.200 2.Kiełbasa kanapkowa, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 3.Kiełbasa mortadela ekstra, zg. z PN kl./gat. I, kg 3.200 4.Mortadela z pieczarkami, zg. z PN kl./gat. I,kg 1.800 5.Kiełbasa - parówki śląskie, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 6.Kiełbasa parówkowa, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 7.Kiełbasa zwyczajna, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 8.Kiełbasa opolska/regionalna, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 9.Kiełbasa tyrolska/szynka tyrolska, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 10.Kiełbasa biała parzona, zg. z PN kl./gat. I, kg 900 11.Boczek wędzony, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.000 12.Szynka gotowana - chuda, zg. z PN kl./gat. I, kg 200 Część 4 Wędliny drobiowe 1.Rolada schabowa, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 2.Polędwica z kurczaka, zg. z PN kl./gat. I, kg 360 3.Polędwica z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 4.Blok drobiowy, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 5.Serdelki drobiowe, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 6.Szynka z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 7.Kiełbasa szynkowa z kurczaka, zg. z PN kl./gat. I, kg 360 8.Kiełbasa szynkowa z indyka, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 9.Parówki drobiowe cienkie, zg. z PN kl./gat. I, kg 180 10. Szynka z kurczaka prasowana, zg. z PN kl./gat. I,, kg 180 11.Kiełbasa biała drobiowa, zg. z PN kl./gat. I,1 kg 180 Część 5 Podroby wieprzowe i wędliny podrobowe 1.Wątroba wieprzowa surowa, świeża, nie mrożona,zg. z PN kl./gat. I, kg 600 2.Kaszanka jęczmienna - baton w osłonie poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 10%,zg. z PN kl./gat. I, kg 1.800 3.Pasztet wieprzowy - baton w osłonie poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 35%,zg. z PN kl./gat. I, kg 1.200 4.Salceson zwykły/włoski - baton w osłonie poliamidowej o zawartości tłuszczu nie więcej niż 26%,zg. z PN kl./gat. I, kg 1.200 Część 6 Konserwy mięsne 1.Mielonka wieprzowa - turystyczna 200g lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.500 2.Mielonka wieprzowa - tyrolska 200g lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.500 3. Przysmak śniadaniowy 200g lub 300g, zawartość tłuszczu do 23%, zg. z PN kl./gat. I, kg 1.500 4.Pasztet drobiowy 130g, zawartość tłuszczu do 25%, zg. z PN kl./gat. I, kg 2.400 5.Pasztet mazowiecki/ wiejski/popularny 200g lub 290 lub 300g, zawartość tłuszczu do 34%, zg. z PN kl./gat. I,kg 1.000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach