Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. 12 Lutego 4a
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 55 611-21-09 , fax. 55 611 21 79
- Data zamieszczenia: 2012-03-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. 12 Lutego 4a 4a
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 55 611-21-09, fax. 55 611 21 79
REGON: 00031973028111 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
DOSTAWA MIĘSA I WĘDLIN - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I część: 1.Blok śniadaniowy, szacunkowa ilość [kg] - 700, PN - A - 82009, kod CPV - 15131130-5 2.Kaszanka, szacunkowa ilość [kg] - 800, PN - A - 82014, kod CPV - 15131134-3 3.Kiełbasa kanapkowa, szacunkowa ilość [kg] - 700, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 4.Kiełbasa mielona (mielonka), szacunkowa ilość [kg] - 400, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15131130-5 5.Mortadela, szacunkowa ilość [kg] - 1.800, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 6.Kiełbasa parówkowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.000, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 7.Kiełbasa zwyczajna, szacunkowa ilość [kg] - 2.000, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 8.Kości wędzone, szacunkowa ilość [kg] - 500, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 9.Kości wieprzowe kulinarne, szacunkowa ilość [kg] - 1.700, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 10.Metka, szacunkowa ilość [kg] - 1.300, PN - A - 82007, kod CPV - 15131130-5 11.Mięso mielone wieprzowe hermetycznie pakowane, szacunkowa ilość [kg] - 2.200, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 12.Mięso gulaszowe wieprzowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa ilość [kg] - 1.000, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 13.Nerki wołowe, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 14.Ośrodki wołowe (płuca z przełykiem), szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 15.Pasztetowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.200, PN - A - 82007, kod CPV - 15131310-1 16.Pieczeń, szacunkowa ilość [kg] - 1.300, PN - A - 82007, kod CPV - 15131700-2 17.Podgardle wędzone, szacunkowa ilość [kg] - 500, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 18.Salceson biały, szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 19.Salceson czarny, szacunkowa ilość [kg] - 150, PN - A - 82014, kod CPV -15131130-5 20.Wątroba wołowa, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - 88/A - 82003, kod CPV -15114000-0 21.Wątroba wieprzowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.200, PN - 86/A - 82004, kod CPV -15114000-0 22.Mięso gulaszowe wołowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15111100-0 23.Kiełbasa piwna, szacunkowa ilość [kg] - 200, PN - 86/A - 82002, kod CPV - 15131130-5 24.Kiełbasa krakowska parzona, szacunkowa ilość [kg] - 200, PN - 86/A - 82002, kod CPV - 15131130-5 II część: 1.Kiełbasa kanapkowa drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 400, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 2.Mielonka drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 1.000, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 3.Serdelki drobiowe, szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 4.Polędwica drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 5.Szynka drobiowa mielona, szacunkowa ilość [kg] - 400, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 6.Kiełbasa zwyczajna drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 800, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 7.Kiełbasa żywiecka drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 8.Kiełbasa pierś z indyka, szacunkowa ilość [kg] - 100, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 9.Mortadela drobiowa, szacunkowa ilość [kg] - 300, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.zp.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15