Areszt Śledczy ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. 12 Lutego 4a
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 055 611-21-09 , fax. 055 232-62-20
- Data zamieszczenia: 2009-05-25
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Areszt Śledczy
ul. 12 Lutego 4a 4a
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 055 611-21-09, fax. 055 232-62-20
REGON: 00031973028111 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Organ kontroli państwowej lub ochrony prawa, sąd lub trybunał
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i wędlin - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I część: 1. Blok śniadaniowy, szacunkowa roczna ilość [kg] - 670, PN - A - 82009, kod CPV - 15131130-5 2. Kaszanka, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.000, PN - A - 82014, kod CPV - 15131134-3 3. Kiełbasa kanapkowa, szacunkowa roczna ilość [kg] -1.350, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 4. Kiełbasa mielona (mielonka), szacunkowa roczna ilość [kg] - 920, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15131130-5 5. Mortadela, szacunkowa roczna ilość [kg] - 2.200, PN - 86/A - 82002, kod CPV -15131130-5 6. Kiełbasa parówkowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.400, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 7. Kiełbasa zwyczajna, szacunkowa roczna ilość [kg] - 2.850, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 8. Kości wędzone, szacunkowa roczna ilość [kg] - 500, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 9. Kości wołowe, szacunkowa roczna ilość [kg] - 20, PN - A - 82007, kod CPV -15114000-0 10. Kości wieprzowe kulinarne, szacunkowa roczna ilość [kg] - 2.000, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 11. Metka, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.200, PN - A - 82007, kod CPV - 15131130-5 12. Mięso mielone wieprzowe hermetycznie pakowane, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.100, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 13. Mięso gulaszowe wieprzowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.100, PN - A - 82007, kod CPV - 15113000-3 14. Nerki wołowe, szacunkowa roczna ilość [kg] - 100, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 15. Ośrodki wołowe (płuca z przełykami), szacunkowa roczna ilość [kg] - 150, PN - A - 82007, kod CPV - 15114000-0 16. Pasztetowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 900, PN - A - 82007, kod CPV - 15131310-1 17. Pieczeń, szacunkowa roczna ilość [kg] - 300, PN - A - 82007, kod CPV - 15131700-2 18. Podgardle wędzone, szacunkowa roczna ilość [kg] - 240, PN - A - 82007, kod CPV -15131200-7 19. Salceson biały, szacunkowa roczna ilość [kg] - 420, PN - A - 82007, kod CPV -15131130-5 20. Salceson czarny, szacunkowa roczna ilość [kg] - 300, PN - A - 82014, kod CPV -15131130-5 21. Wątroba wołowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 150, PN - 88/A - 82003, kod CPV -15114000-0 22. Wątroba wieprzowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.100, PN - 86/A - 82004, kod CPV -15114000-0 23. Mięso gulaszowe wołowe (bez tłuszczu i ścięgien), szacunkowa roczna ilość [kg] - 180, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15111100-0 24. Flaki wołowe krojone, obgotowane, szacunkowa roczna ilość [kg] - 150, PN - 86/A - 82004, kod CPV - 15131640-3 25. Szponder wołowy, szacunkowa roczna ilość [kg] - 20, PN - 86/A - 82004, kod CPV -15114000-0 II część: 1. Kiełbasa kanapkowa drobiowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 230, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 2. Mielonka drobiowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.500, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 3. Kiełbasa parówkowa drobiowa lub serdelki drobiowe, szacunkowa roczna ilość [kg] - 1.500, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 4. Polędwica drobiowa, szacunkowa roczna ilość [kg] - 230, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 5. Szynka drobiowa mielona, szacunkowa roczna ilość [kg] - 250, PN - A - 86526, kod CPV - 15131135-0 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy: posiadają uprawnienia do wykonywania określonej działalności lub czynności, jeżeli ustawy nakładają obowiązek posiadania takich uprawnień; posiadają niezbędną wiedzę i doświadczenie oraz dysponują potencjałem technicznym i osobami zdolnymi do wykonania zamówienia lub przedstawią pisemne zobowiązanie innych podmiotów do udostępnienia potencjału technicznego i osób zdolnych do wykonania zamówienia; znajdują się w sytuacji ekonomicznej i finansowej zapewniającej wykonanie zamówienia; nie podlegają wykluczeniu z postępowania o udzielenie zamówienia. Ocena spełniania warunków wymaganych od Wykonawców zostanie dokonana na podstawie oświadczeń.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Wraz z ofertą wypełnioną na Formularzu oferty należy załączyć: Oświadczenie Wykonawcy, że nie podlega wykluczeniu na podstawie art. 24 i spełnianiu warunków określonych w art. 22 ustawy Pzp - zał. nr 2. Wypełniony formularz ofertowy zał. nr 1.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15