Szpital Lipno sp. z o. o. ogłasza przetarg
- Adres: 87-600 Lipno, ul. Nieszawska
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 542 880 414 , fax. 542 880 280
- Data zamieszczenia: 2019-03-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szpital Lipno sp. z o. o.
ul. Nieszawska 6
87-600 Lipno, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 542 880 414, fax. 542 880 280
REGON: 34057205500000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.szpitallipno.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa mięsa i drobiu dla Szpitala Lipno Sp. z o.o. - II.1.2. Rodzaj zamówienia:
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Dostawa mięsa i drobiu dla Szpitala Lipno Sp. z o.o. Szczegółowy opis przedmiotu zamówienia – wykaz asortymentowo – ilościowy, stanowi załącznik nr 2 do siwz – formularz cenowy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Wykonawca zobowiązany jest wnieść wadium w wysokości 600,00 PLN (słownie: sześćset złotych zero groszy) przed upływem terminu składania ofert.
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający odstąpił od określenia warunków udziału w postępowaniu w tym zakresie.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: 1. Formularz oferty. 2. Formularz cenowy. 3. Pełnomocnictwo (jeśli dotyczy). 4. Zobowiązanie podmiotu trzeciego do oddania do dyspozycji Wykonawcy niezbędnych zasobów na okres korzystania z nich przy wykonywaniu zamówienia(jeśli dotyczy). 5. Dowód wpłaty wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, podrobów oraz wędlin wieprzowych i wołowych- CPV 15100000 – 9
Dodano: 2024-05-16 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Nr 2 im. Unii Europejskiej w Rypinie w okresie od 02.01.2024r. do 28.06.2024r.
Dodano: 2024-01-17 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej w Osiu w roku 2024.
Dodano: 2023-11-26 - Dostawy mięsa, wędlin i podrobów na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu
Dodano: 2023-11-16 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN DO PRZEDSZKOLI PUBLICZNYCH, ŻŁOBKÓW MIEJSKICH ORAZ SZKÓŁ PODSTAWOWYCH Z TERENU GMINY ŚWIECIE W ROKU SZKOLNYM 2023/2024
Dodano: 2023-09-07 - Dostawy różnych produktów spożywczych do magazynu żywnościowego w Internacie Zespołu Szkół Mechanicznych, Elektrycznych i Elektronicznych w Toruniu
Dodano: 2023-06-12 - Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Dodano: 2023-04-27 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Integracji Społecznej w Łojewie”
Dodano: 2023-01-13 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Integracji Społecznej w Łojewie”
Dodano: 2022-12-19 - Dostawa pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz mięsa i wędlin wieprzowych
Dodano: 2021-04-29