SZKOŁA PODSTAWOWA W OSIU ogłasza przetarg
- Adres: 86-150 Osie, ul. Szkolna 8
- Województwo: kujawsko-pomorskie
- Telefon/fax: tel. 52 332 95 05
- Data zamieszczenia: 2023-11-26
- Zamieszczanie ogłoszenia: nieobowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: SZKOŁA PODSTAWOWA W OSIU
ul. Szkolna 8
86-150 Osie, woj. kujawsko-pomorskie
tel. 52 332 95 05
REGON: 000272282 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sposie.pl
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Szkoły Podstawowej w Osiu w roku 2024. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część I zamówienia. Mięso i wędliny.Przedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Część II zamówienia. Drób.Przedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Część III zamówienia. Pieczywo.Przedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Część IV zamówienia. Mrożonki.Przedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Część V zamówienia. Warzywa i owoce.Przedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy.Część VI zamówienia. Produkty spożywcze różne.Przedmiot zamówienia dotyczy sukcesywnej dostawy artykułów spożywczych na potrzeby kuchni Szkoły Podstawowej w Osiu przy ul. Ks. Semraua 44, niezbędnych do sporządzenia posiłków, nieodpłatnie transportem własnym wykonawcy. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15100000-9
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.2. Warunki udziału
- Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: O udzielenie zamówienia mogą ubiegać się Wykonawcy, którzy spełniają warunki dotyczące:1) zdolności do występowania w obrocie gospodarczym:Zamawiający nie stawia szczegółowych warunków w powyższym zakresie.2) uprawnień do prowadzenia określonej działalności gospodarczej lub zawodowej, o ile wynika to z odrębnych przepisów:Zamawiający uzna, że Wykonawca spełnił ten warunek, jeżeli wykaże, iż posiada uprawnienia dotyczące prowadzenia działalności w zakresie sprzedaży artykułów spożywczych.3) sytuacji ekonomicznej lub finansowej:Zamawiający nie stawia szczegółowych warunków w powyższym zakresie4) zdolności technicznej lub zawodowej:Zamawiający uzna, że Wykonawca spełnił ten warunek, jeżeli wykaże, że spełnia wymagania w zakresie:- dysponowania co najmniej jednym samochodem /sprawnym technicznie/ przystosowanym do przewozu artykułów spożywczych, niezbędnym do wykonania przedmiotu zamówienia,- dysponuje osobami z odpowiednimi kwalifikacjami i uprawnieniami niezbędnymi do wykonania przedmiotu zamówienia.
- Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Tak
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: Zamówienie udzielane jest w trybie podstawowym na podstawie: art. 275 pkt 1 ustawy
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.5. Termin związania ofertą: 2023-12-06
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa mięsa wołowego, mięsa wieprzowego, podrobów oraz wędlin wieprzowych i wołowych- CPV 15100000 – 9
Dodano: 2024-05-16 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej przy Zespole Szkół Nr 2 im. Unii Europejskiej w Rypinie w okresie od 02.01.2024r. do 28.06.2024r.
Dodano: 2024-01-17 - Dostawy mięsa, wędlin i podrobów na potrzeby Domu Pomocy Społecznej w Grudziądzu
Dodano: 2023-11-16 - DOSTAWY MIĘSA I WĘDLIN DO PRZEDSZKOLI PUBLICZNYCH, ŻŁOBKÓW MIEJSKICH ORAZ SZKÓŁ PODSTAWOWYCH Z TERENU GMINY ŚWIECIE W ROKU SZKOLNYM 2023/2024
Dodano: 2023-09-07 - Dostawy różnych produktów spożywczych do magazynu żywnościowego w Internacie Zespołu Szkół Mechanicznych, Elektrycznych i Elektronicznych w Toruniu
Dodano: 2023-06-12 - Dostawy mięsa i jego wyrobów dla Miejskiej Jadłodajni "U Świętego Antoniego" we Włocławku
Dodano: 2023-04-27 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Integracji Społecznej w Łojewie”
Dodano: 2023-01-13 - „Dostawa artykułów spożywczych dla Centrum Integracji Społecznej w Łojewie”
Dodano: 2022-12-19 - Dostawa pieczywa, wyrobów piekarskich i ciastkarskich oraz mięsa i wędlin wieprzowych
Dodano: 2021-04-29 - SUKCESYWNE DOSTAWY MIĘSA, WĘDLIN ORAZ TŁUSZCZÓW ZWIERZĘCYCH
Dodano: 2021-02-15