Przetargi.pl
Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach i Baranowie

Gmina Mikołajki ogłasza przetarg

  • Adres: 11-730 Mikołajki, ul. Kolejowa 7
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 087 4219050 , fax. 087 4219099
  • Data zamieszczenia: 2014-12-11
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Mikołajki
    ul. Kolejowa 7 7
    11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 087 4219050, fax. 087 4219099
    REGON: 00052789400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.mikolajki.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach i Baranowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach i Baranowie w okresie od 02.01.2015 do 31.12.2015: Boczek bez żeberek kg 30, Boczek łuskany wędzony kg 20, Filet kurczęcy bez kości i skóry kg 1130, Filet z gęsi kg 150, Filet z indyka bez kości i skóry kg 1000, Gęś cała kg 100, Kaczka cała kg 100, Karkówka bez kości i skóry kg 50, Kiełbasa biała parzona kg 110, Kiełbasa krakowska sucha kg 150, Kiełbasa madera lub równoważna kg 50, Kiełbasa podwawelska kg 50, Konserwa typu gulasz angielski 300g szt. 20, Łopatka bez kości i skóry kg 870, Pałka kurczęca (podudzie) kg 1220, Parówki drobiowo-cielęce (zawartość mięsa drobiowego, cielęcego minimum 85%) kg 350, Parówki wieprzowe (zawartość szynki wieprzowej minimum 90%) kg 410, Podgardle wieprzowe kg 40, Polędwica sopocka kg 150, Porcje rosołowe ze skrzydłami kg 1500, Schab bez kości kg 510, Skrzydło kurczęce kg 260, Smalec kg 50, Szynka bez kości i skóry kg 970, Udo kurczęce kg 60, Udziec cielęcy kg 300, Udziec wołowy kg 230, Wątróbka drobiowa kg 70, Wędzony filet z indyka kg 150, Wołowina z kością kg 300, Żeberka mostek kg 30, Żeberka paski kg 70, Żeberka wędzone kg 50, Żołądki gęsie kg 50, Żołądki kurcząt kg 120
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mikolajki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach