Przetargi.pl
DOSTAWA MIĘSA I ARTYKUŁÓW MIĘSNYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ W MIKOŁAJKACH I BARANOWIE

Gmina Mikołajki ogłasza przetarg

  • Adres: 11-730 Mikołajki, ul. Kolejowa 7
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 087 4219050 , fax. 087 4219099
  • Data zamieszczenia: 2013-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Mikołajki
    ul. Kolejowa 7 7
    11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 087 4219050, fax. 087 4219099
    REGON: 00052789400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.mikolajki.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    DOSTAWA MIĘSA I ARTYKUŁÓW MIĘSNYCH DO STOŁÓWKI SZKOLNEJ W MIKOŁAJKACH I BARANOWIE
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach i Baranowie w okresie od 07.01.2014 do 31.12.2014. Łopatka (bez kości i skóry) kg 1400, Boczek bez żeberek kg 100, Boczek łuskany wędzony kg 50, Filet kurczęcy bez kości i skóry kg 1300, Filet z indyka bez kości i skóry kg 1000, Karkówka bez kości i skóry kg 120, Kiełbasa madera lub równoważna kg 120, Kiełbasa podwawelska kg 100, Kiełbasa biała parzona kg 170, Kiełbasa żywiecka kg 50, Polędwica sopocka kg 150, Polędwica miodowa (z fileta kurczęcego) kg 150, Konserwa typu gulasz angielski 300g szt. 70, Szynka konserwowa kg 200, Ogonówka wędzona parzona - wędzonka z peklowanego zespołu mięsni pośladkowych wp. oraz zakończenia mięśnia najdłuższego grzbietu i mięśnia dwugłowego uda wraz z okrywą tłuszczową bez skóry, wędzona, parzona. kg 120, Pałka kurczęca (podudzie) kg 1880, Parówki sokoliki dla dzieci lub równoważne, lub parówki z szynki kg 700, Pasztet pieczony kg 70, Pasztet Podlaski w puszce 195 g lub równoważny szt. 170, Podgardle wieprzowe kg 50, Porcje rosołowe ze skrzydłami kg 1900, Schab bez kości kg 550, Skrzydło kurczęce kg 210, Smalec kg 65, Szynka bez kości i skóry kg 1100, Udo kurczęce kg 180, Udziec wołowy kg 450, Wątróbka drobiowa kg 70, Żeberka mostek kg 50, Żeberka paski kg 200, Żeberka wędzone kg 50, Żołądki gęsie kg 60, Żołądki kurcząt kg 220
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mikolajki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach