Przetargi.pl
dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach i Baranowie

Gmina Mikołajki ogłasza przetarg

  • Adres: 11-730 Mikołajki, ul. Kolejowa 7
  • Województwo: warmińsko-mazurskie
  • Telefon/fax: tel. 087 4219050 , fax. 087 4219099
  • Data zamieszczenia: 2011-12-09
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Gmina Mikołajki
    ul. Kolejowa 7 7
    11-730 Mikołajki, woj. warmińsko-mazurskie
    tel. 087 4219050, fax. 087 4219099
    REGON: 00052789400000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.mikolajki.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach i Baranowie
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach i Baranowie w okresie od 02.01.2012 do 31.12.2012. Asortyment: Łopatka (bez kości i skóry) kg 1600 Boczek bez żeberek kg 110 Filet kurczęcy bez kości i skóry kg 1250 Karkówka bez kości kg 390 Kiełbasa madera lub równoważna kg 370 Kiełbasa parzona biała kg 220 Kiełbasa żywiecka kg 30 Konserwa typu gulasz angielski 300g szt. 180 Kości schabowe, karkowe kg 520 Kotlety hamburgery 210g-5 sztuk w opakowaniu op. 50 Ogonówka wędzona parzona - wędzonka z peklowanego zespołu mięsni pośladkowych wp. oraz zakończenia mięśnia najdłuższego grzbietu i mięśnia dwugłowego uda wraz z okrywą tłuszczową bez skóry, wędzona, parzona. kg 450 Pałka kurczęca kg 520 Parówki Berlinki lub równoważne kg 550 Pasztet drobiowy pieczony kg 80 Pasztet Podlaski w puszcze 195 g lub równoważny szt. 130 Pasztet wieprzowy 340g szt. 50 Podgardle wieprzowe kg 50 Porcje rosołowe kg 450 Schab bez kości kg 460 Skrzydło kurczęce kg 150 Smalec kg 90 Szynka bez kości i skóry kg 600 Udo kurczęce kg 800 Udziec wołowy kg 400 Żeberka mostek kg 50 Żeberka paski kg 150 Żołądki gęsie kg 80
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.mikolajki.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach