Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. Chrobrego 4
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 55 625 83 04, 6258310 , fax. 55 625 83 06
- Data zamieszczenia: 2014-12-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu
ul. Chrobrego 4 4
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 55 625 83 04, 6258310, fax. 55 625 83 06
REGON: 17079385600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.bip.domdziecka.elblag.com.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Łopatka b/k Kg 350,00 Schab b/k Kg 120,00 Karkówka b/k Kg 25,00 Pachwina świeża b/s Kg 50,00 Wołowina b/k Kg 50,00 Boczek parzony Kg 60,00 Smalec Kg 120,00 Wątroba wieprzowa Kg 30,00 Żeberka paski Kg 30,00 Kiełbasa toruńska Kg 40,00 Kiełbasa podwawelska Kg 40,00 Kaszanka Kg 15,00 Kiełbasa biała surowa cienka Kg 50,00 Pasztetowa Kg 35,00 Parówki wieprzowe Kg 40,00 Parówki cielęce Kg 60,00 Pasztet wieprzowy Kg 15,00 Pasztet drobiowy Kg 15,00 Pasztet drobiowy 130g Szt. 230,00 Pieczeń rzymska Kg 25,00 Lanchmit Kg 50,00 Szynka konserwowa Kg 20,00 Żywiecka parzona Kg 30,00 Szynka gotowana Kg 65,00 Krakowska drobiowa Kg 20,00 Krakowska parzona Kg 25,00 Filecik królewski Kg 20,00 Polędwica drobiowa Kg 40,00 Schab królewski Kg 10,00 Krakowska sucha Kg 5,00 Polędwica kanadyjska Kg 15,00 Filecik z indyka parzony Kg 15,00 Szynka wędzona Kg 70,00 Polędwica sopocka Kg 50,00 Mortadela Kg 50,00 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: termin płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.domdziecka.elblag.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15