Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu ogłasza przetarg
- Adres: 82-300 Elbląg, ul. Chrobrego 4
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 55 625 83 04 , fax. 55 625 83 06
- Data zamieszczenia: 2013-12-04
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Socjalizacyjna Całodobowa Placówka Opiekuńczo-Wychowawcza w Elblągu
ul. Chrobrego 4 4
82-300 Elbląg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 55 625 83 04, fax. 55 625 83 06
REGON: 17079385600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://www.bip.domdziecka.elblag.com.pl/
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin dla Socjalizacyjnej Całodobowej Placówki Opiekuńczo - Wychowawczej w Elblągu - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Łopatka b/k Kg 330,00; Schab b/k Kg 100,00; Karkówka b/k Kg 20,00; Pachwina świeża b/s Kg 50,00; Wołowina b/k Kg 60,00; Boczek parzony Kg 50,00; Smalec Kg 120,00; Wątroba wieprzowa Kg 25,00; Żeberka paski Kg 20,00; Kiełbasa toruńska Kg 50,00; Kiełbasa śląska wieprzowa Kg 25,00; Kaszanka Kg 15,00; Kiełbasa biała surowa cienka Kg 50,00; Pasztetowa Kg 30,00; Parówki wieprzowe Kg 25,00; Parówki cielęce Kg 50,00; Pasztet wieprzowy Kg 15,00; Pasztet drobiowy Kg 15,00; Pasztet drobiowy 130g Szt. 200,00; Pieczeń rzymska Kg 15,00; Mielonka - Lanchmit Kg 35,00; Szynka konserwowa Kg 15,00; Żywiecka parzona Kg 30,00; Szynka gotowana Kg 100,00; Krakowska drobiowa Kg 25,00; Krakowska parzona Kg 25,00; Filecik królewski Kg 15,00; Polędwica drobiowa Kg 40,00; Schab królewski Kg 10,00; Krakowska sucha Kg 5,00; Polędwica kanadyjska Kg 15,00; Filecik z indyka parzony Kg 15,00; Szynka wędzona Kg 50,00; Polędwica sopocka Kg 30,00; Mortadela Kg 30,00; - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.1. Kryteria oceny ofert: warunki płatności
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.domdziecka.elblag.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15