Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 w Oświęcimiu ogłasza przetarg
- Adres: 32-600 Oświęcim, ul. Eugeniusza Kalicińskiego 5
- Województwo: małopolskie
- Telefon/fax: tel. 033 8430551 , fax. 033 8430551
- Data zamieszczenia: 2012-11-19
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 w Oświęcimiu
ul. Eugeniusza Kalicińskiego 5 5
32-600 Oświęcim, woj. małopolskie
tel. 033 8430551, fax. 033 8430551
REGON: 07043187200000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp5oswiecim.info
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka samorządu Terytorialnego
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej w Szkole Podstawowej z Oddziałami Integracyjnymi Nr 5 im. Orła Białego w Oświęcimiu na 2013 rok. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
?Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej na 2013 rok w grupach towarowych. Część I zamówienia: nabiał i sery zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 1. (CPV-15500000) Część II zamówienia: artykuły spożywcze zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 2.(CPV-03100000, 15300000, 15400000, 15600000, 15800000, 15900000) Część III zamówienia: świeże mięso wieprzowe, wołowe, wędliny zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 3. (CPV-15100000) Część IV zamówienia: świeże mięso drobiowe zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 4. (CPV-15100000) Część V zamówienia: ryby mrożone, mrożone warzywa i owoce, inne przetwory mrożone zgodnie z treścią oferty cenowej-załącznik Nr 2/część 5. (CPV-15200000, 15300000) Część VI zamówienia: świeże warzywa i owoce zgodnie z treścią oferty cenowej - załącznik Nr 2/część 6. (CPV-03200000) ?Artykuły spożywcze muszą być dostarczone w opakowaniach jednostkowych o gramaturze ujętej w ofertach cenowych lub o gramaturze zbliżonej. ?Produkty spożywcze objęte dostawą powinny spełniać wymogi sanitarno-epidemiologiczne i zasady systemu HACCP w zakładach żywienia zbiorowego między innymi: odpowiednie normy jakościowe lub atesty, odpowiednie oznakowanie, między innymi datę minimalnej trwałości i termin przydatności do spożycia, odpowiedni sposób przewożenia towarów (zachowanie rozdzielności transportu, odpowiednią temperaturę podczas transportu, warunki sanitarne pojazdu oraz kierowcy dostarczającego towar). Zamawiający zastrzega sobie odmówienia przyjęcia dostarczonych towarów jeżeli wystąpią jakiekolwiek nieprawidłowości co do jakości, terminu przydatności do spożycia danego produktu, bądź będzie on przewożony w nieodpowiednich warunkach. ?Wykonawca może złożyć ofertę na jedną lub więcej części zamówienia. W przypadku złożenia oferty na wszystkie części zamówienia należy podać cenę ofertową brutto oddzielnie dla każdej części zamówienia zgodnie z treścią oferty cenowej dla danej części. Zamawiający będzie porównywał i oceniał każdą część odrębnie. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp5oswiecim.info
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa artykułów spożywczych z przeznaczeniem na potrzeby żywieniowe do Szkoły Podstawowej Nr1 w Miechowie
Dodano: 2016-07-26 - dostawa żywności do stołówki Domu Wczasów Dzieciecych w Jodłówce Tuchowskiej
Dodano: 2016-07-26 - Dostawa żywności
Dodano: 2016-07-14 - Dostawa artykułów żywnościowych dla Samodzielnego Publicznego Zakładu Opieki Zdrowotnej w Bochni Szpital Powiatowy im. bł. Marty Wieckiej
Dodano: 2016-07-06 - Dostawę wraz z dostarczeniem artykułów spożywczych dla Gminnej Jednostki Usług Komunalnych w Bobowej - dla potrzeb Stołówki Gminnej.
Dodano: 2016-07-01 - Dostawa wraz z dostarczeniem artykułów spożywczych dla Miejskiego Domu Kultury w Grybowie - dla potrzeb Stołówki Miejskiej - na drugie półrocze 2016 roku
Dodano: 2016-06-13 - Zamówienie na dostawę różnych artykułów spożywczych o wartości nie przekraczającej 130 tys. EURO
Dodano: 2016-06-07 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW SPOŻYWCZYCH NA POTRZEBY DOMU POMOCY SPOŁECZNEJ W KLIMKÓWCE, KLIMKÓWKA 67, 38-312 ROPA
Dodano: 2016-06-03 - artykuły spożywcze
Dodano: 2016-05-12 - dostawa produktów spożywczych do siedziby Domu Pomocy Społecznej w Gorlicach, ul. Sienkiewicza 30, w II półroczu 2016r.
Dodano: 2016-05-11