Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Stefana Żeromskiego w Morągu ogłasza przetarg
- Adres: 14-300 Morąg, ul. Kajki 2
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 757 29 08 , fax. 89 757 29 08
- Data zamieszczenia: 2011-07-16
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 4 im. Stefana Żeromskiego w Morągu
ul. Kajki 2 2
14-300 Morąg, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 757 29 08, fax. 89 757 29 08
REGON: 00070762700000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.spnr4.republika.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Szkoła publiczna
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej. - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
PAKIET NR I CPV 15100000-9-Produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne (mięso wołowe świeże) 216 kg PAKIET NR II CPV 15100000-9- Produkty zwierzęce,mięso i produkty mięsne (mięso wieprzowe świeże) 3.596 kg PAKIET NR III CPV 15100000-9- Produkty zwierzęce,mięso i produkty mięsne (mięso drobiowe świeże) 2.044 kg PAKIET NR IV CPV 15100000-9- Produkty zwierzęce,mięso i produkty mięsne (wędliny) 301 kg PAKIET NR V CPV 15100000-9- Produkty zwierzęce,mięso i produkty mięsne (jaja L (63g-73g) 7.050 szt. PAKIET NR VI CPV 15600000-4- Produkty przemiału ziarna, skrobi i produktów skrobiowych 1.096 kg PAKIET NR VII CPV 15800000-6- Różne produkty spożywcze (pieczywo) chleb 2.206 szt., bułka poznańska 1.140 szt., bułka tarta 313 kg PAKIET NR VIII CPV 15800000-6- Różne produkty spożywcze 1.858 kg, 3.162 szt., 46l PAKIET NR IX CPV 15800000-6- Różne produkty spożywcze (pierogi, naleśniki, krokiety) 1.428 kg PAKIET NR X CPV 15800000-6- Różne produkty spożywcze (placki ziemniaczane 128 kg, pyzy z mięsem 458 kg) PAKIET NR XI CPV 0110000-8- Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa 5.634 kg, 518 szt., 748 pęczków PAKIET NR XII CPV 0110000-8- Rośliny uprawne, produkty warzywnictwa i ogrodnictwa (ziemniaki jadalne 23.000 kg PAKIET NR XIII CPV 15300000-1- Owoce, warzywa i podobne produkty 1.531 szt., 401 kg PAKIET NR XIV CPV 15400000-2- Oleje i tłuszcze zwierzęce lub roślinne (olej kujawski 791l, smalec kostka 200g 305 szt. PAKIET NR XV CPV 15200000-0- Ryby przetworzone i konserwowane 762 kg PAKIET NR XVI CPV 15500000-3- Produkty mleczarskie 977 l, 92 kg, 548 szt. PAKIET NR XVII CPV 15300000-1- Owoce, warzywa i podobne produkty 2.077 kg - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wnoszenia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.spnr4.republika.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15