Przetargi.pl
Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie: VII-XII 2019 r.

Dom Pomocy Społecznej im. św. Brata Alberta w Krakowie ogłasza przetarg

  • Adres: 30-336 Kraków, ul. Adolfa Nowaczyńskiego
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 12 255 41 61 , fax. 122 691 057
  • Data zamieszczenia: 2019-05-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej im. św. Brata Alberta w Krakowie
    ul. Adolfa Nowaczyńskiego 1
    30-336 Kraków, woj. małopolskie
    tel. 12 255 41 61, fax. 122 691 057
    REGON: 29267500000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.dpsnowaczynskiego.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Opieka społeczna

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie: VII-XII 2019 r.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia:
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Dostawa artykułów żywnościowych dla DPS w okresie: VII - XII 2019 r. Część A: Dostawa mięsa i jego przetworów dla DPS w okresie: VII - XII 2019 r. Dostawy mięsa i jego przetworów w okresie od 01.07.2019 r. do 31.12.2019 r.: mięso wołowe i wieprzowe - łącznie 1596 kg, wędliny - łącznie 2165,4 kg, mięso drobiowe - łącznie 1494 kg, wędliny drobiowe - łącznie 507 kg; Część B: Dostawa mleka i jego przetworów dla DPS w okresie: VII - XII 2019 r. Dostawy mleka i jego przetworów w okresie od 01.07.2019 r. do 31.12.2019 r.: mleko, śmietana - łącznie 11010 L; masło, margaryna - łącznie 1002 kg; sery różne - łącznie 2010 kg; jogurt, kefir, zsiadłe mleko - łącznie 975 L; mleko pełne w proszku 6 kg; Część C: Dostawa pieczywa dla DPS w okresie: VII - XII 2019 r. Dostawy pieczywa w okresie od 01.07.2019 r. do 31.12.2019 r.: chleb pszenno - żytni, chleb graham - łącznie 12996 szt., bułki pszenne, weki - łącznie 35874 szt., bułka tarta - 180 kg, ciasto drożdżowe z marmoladą - 72 kg, ciasto rolada biszkoptowa z kremem - 60 kg, pączek, drożdżówka - łącznie 1260 szt.; Część D: Dostawa różnych artykułów spożywczych dla DPS w okresie: VII - XII 2019 r. Dostawy różnych artykułów spożywczych w okresie od 01.07.2019 r. do 31.12.2019 r.: cukier, cukier puder, cukier waniliowy - łącznie 1125,8 kg; miód - 32,7 kg; herbata, kawa inka - łącznie 1476 szt.; kakao, kawa rozpuszczalna - łącznie 8,4 kg; makaron - 570 kg; mąka pszenna tortowa, mąka krupczatka, mąka ziemniaczana - łącznie 540 kg; kasze różne, ryż, płatki, kokos - łącznie 537 kg; musztarda, majonez, ketchup - łącznie 210 kg; olej - 180 L; frytura - 12 kg; przyprawy - łącznie 1854 szt.; sos sałatkowy - 1,8 kg; sól - 180 kg; galaretka owocowa - 30 kg; budyń, kisiel - łącznie 750 szt.; drożdże - 6 kg; barszcz biały - 150 L; pieczywo cukiernicze - łącznie 163,2 kg; przetwory owocowe i warzywne - łącznie 6240 szt., 330 kg oraz 798 L; woda mineralna - 510 szt.; groch, fasola - łącznie 48 kg; masa kajmakowa – 30,6 kg; jaja - 15600 szt.; Dostawa artykułów spożywczych dla diabetyków w okresie od 01.07.2019 r. do 31.12.2019 r.: herbatniki, wafle, dżem - łącznie 99,6 kg; Część E: Dostawa warzyw i owoców dla DPS w okresie: VII - XII 2019 r. Dostawa warzyw i owoców od 01.07.2019 r. do 30.09.2019 r.: marchew, buraki, seler, pietruszka korzeń, kapusta, cebula - łącznie 1935 kg, ziemniaki 4650 kg, sałata zielona, rzodkiewka, szczypiorek, kalafior - łącznie 840 szt., fasolka szparagowa, cukinia, papryka czerwona - łącznie 270 kg, ogórek zielony, pomidor - łącznie 555 kg, koper zielony, pietruszka zielona - łącznie 34,5 kg, pieczarka - 15 kg, brzoskwinie, arbuzy, śliwki, jabłka - łącznie 960 kg; Dostawa warzyw i owoców od 01.10.2019 r. do 31.12.2019 r.: marchew, buraki, seler, pietruszka korzeń, kapusta, cebula - łącznie 2415 kg, ziemniaki 4725 kg, sałata zielona, lodowa, szczypiorek, por - łącznie 900 szt., ogórki kiszone, kapusta kiszona - łącznie 360 kg, ogórek zielony, pomidor, papryka - łącznie 375 kg, koper zielony, pietruszka zielona - łącznie 34,5 kg, pieczarka - 45 kg, grapefruity, mandarynki, banany, kiwi, pomarańcze, cytryny, gruszki, jabłka - łącznie 1668 kg; Część F: Dostawa warzyw i owoców mrożonych oraz ryb w okresie: VII - XII 2019 r. Dostawa warzyw, owoców i ich przetworów oraz ryb od 01.07.2019 r. do 31.12.2019 r.: warzywa i owoce mrożone - łącznie 2370 kg, ryby mrożone - 150 kg, makrela wędzona - 72 kg, tuńczyk w kawałkach, szprot w pomidorach, w oleju, filet z makreli w pomidorach, w oleju - łącznie 2640 szt., śledź solony matjas - 96 kg, karp - 24 kg; Część G: Dostawa artykułów garmażeryjnych dla DPS w okresie: VII - XII 2019 r. Dostawa artykułów garmażeryjnych w okresie od 01.07.2019 r. do 31.12.2019 r.: pyzy z mięsem, ręcznie robione, niemrożone – 60 kg, pierogi ruskie ręcznie robione, niemrożone, pierogi z mięsem ręcznie robione, niemrożone, pierogi z jabłkiem ręcznie robione, niemrożone - łącznie 300 kg, uszka z kapustą i grzybami ręcznie robione, niemrożone - 90 kg.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 15000000-8
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.2. Warunki udziału
  • Opis warunków udziału w postępowaniu oraz opis sposobu dokonywania oceny spełniania tych warunków: Zamawiający stwierdzi, że Wykonawca spełnia warunki udziału w postępowaniu na podstawie art. 22 ust. 1 Ustawy PZP w oparciu o podpisane Oświadczenie Wykonawcy ZAŁĄCZNIK Nr 3 do SIWZ.
  • Informacja o oświadczeniach i dokumentach, jakie mają dostarczyć wykonawcy w celu potwierdzenia spełniania warunków udziału w postępowaniu: Określone są w pkt X SIWZ.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach