Zespół Szkół w Kolnie im. Jana Pawła II ogłasza przetarg
- Adres: 11-311 Kolno, Kolno 27
- Województwo: warmińsko-mazurskie
- Telefon/fax: tel. 89 716 32 28 , fax. 89 716 32 28
- Data zamieszczenia: 2013-08-07
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zespół Szkół w Kolnie im. Jana Pawła II
Kolno 27 27
11-311 Kolno, woj. warmińsko-mazurskie
tel. 89 716 32 28, fax. 89 716 32 28
REGON: 51090066000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: http://bip-kolno.sprint.com.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka organizacyjna gminy-szkoła
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2013/2014 do kuchni w Zespole Szkół w Kolnie im. Jana Pawła II - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest: dostawa artykułów spożywczych w roku szkolnym 2013/2014 do kuchni w Zespole Szkół w Kolnie im. Jana Pawła II. Artykuły będą dostarczane do kuchni w Zespole Szkół w Kolnie im. Jana Pawła II w zależności od potrzeb i w ilościach zamawianych telefonicznie przez upoważnionego przedstawiciela szkoły. Dostawa nastąpić musi nie później niż w ciągu 2 dni roboczych od dnia złożenia zamówienia. Wykonawca otrzyma wynagrodzenie za faktycznie wykonane dostawy. Przedmiot zamówienia został podzielony na 8 części (zadań). Część 1 Dostawa produktów zwierzęcych, mięsa i przetworów mięsnych (mięso wieprzowe, wołowe), mięsa i podrobów drobiowych - produkty zwierzęce, mięso i produkty mięsne - drób - wieprzowina - produkty mięsne (wędlina, szynka) -wątróbka drobiowa Nazwa i kod określony we wspólnym Słowniku Zamówień CPV - 15100000 - 9 15112000 - 6 15113000 - 5 15130000 - 8 15112300 - 9 Część 2 Dostawa oleju, produktów przemiału ziarna, owoców, warzyw i podobnych produktów przetworzonych, różnych produktów spożywczych - olej, tłuszcze zwierzęce lub roślinne - soki owocowe i warzywne -produkty przemiału ziarna, skrobi i pr. skrobi - różne produkty spożywcze Nazwa i kod określony we Wspólnym Słowniku Zamówień CPV 15400000 - 2 15320000 - 7 15600000 - 4 15800000 - 6 Część 3 Dostawa produktów mleczarskich Nazwa i kod określony we Wspólnym Słowniku Zamówień CPV - 15500000 - 3 Część 4 Dostawa jaj Nazwa i kod określony we Wspólnym Słowniku Zamówień CPV - 03142500-3 Część 5 Dostawa mrożonek: ryb mrożonych, mrożonych warzyw i owoców oraz innych produktów głęboko mrożonych - ryby mrożone i pozostałe mięso ryby - przetworzone owoce i warzywa Nazwa i kod określony we Wspólnym Słowniku Zamówień CPV - 15220000 - 6 15330000 - 0 Część 6 Dostawa owoców, warzyw i podobnych produktów - owoce, warzywa i podobne produkty - ziemniak Nazwa i kod określony we wspólnym Słowniku Zamówień CPV -15300000 - 1 15310000 - 4 Część 7 Dostawa świeżego pieczywa i wyrobów piekarskich - pieczywo świeże, wyroby piekarskie i ciastkarskie Nazwa i kod określony we Wspólnym Słowniku Zamówień CPV- 15.81.00.00 - 9 Część 8 Dostawa ryb wędzonych - ryba wędzona Nazwa i kod określony we Wspólnym Słowniku Zamówień CPV- 15234000 - 7 Szczegółowy zakres dostaw z podziałem na części (od 1 do 8) wyszczególniony został w załączniku nr 2 do SIWZ - kosztorys ofertowy.Części zamówienia nie mogą być dzielone przez Wykonawców, oferty nie zawierające pełnego zakresu przedmiotu zamówienia określonego w zadaniu częściowym zostaną odrzucone. - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151000009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: tak
- II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie żąda wniesienia wadium.
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: http://bip-kolno.sprint.com.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej.
Dodano: 2016-07-25 - DOSTAWA ARTYKUŁÓW ŻYWNOŚCIOWYCH
Dodano: 2016-07-13 - Dostawy wędlin i wyrobów mięsnych do Zakładu Karnego w Dublinach
Dodano: 2016-06-27 - Zakup i dostawa mięsa i produktów mięsnych do stołówek szkolnych w ZSS w Chełchach, ZS-P w Nowej Wsi Ełckiej i ZSS w Stradunach w roku szkolnym 2016/2017
Dodano: 2016-06-14 - Dostawa i sprzedaż mięsa i wędlin, drobiu i jego elementów
Dodano: 2016-05-17 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-29 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAK Uniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-22 - dostawy mięsa i produktów mięsnych
Dodano: 2016-01-22 - Dostawa mięsa i artykułów mięsnych do stołówki szkolnej w Mikołajkach
Dodano: 2016-01-18 - Sukcesywne dostawy mięsa czerwonego, mięsa białego i wędlin do jednostek gastronomicznych Fundacji ŻAKUniwersytetu Warmińsko - Mazurskiego w Olsztynie
Dodano: 2016-01-15