Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem

Szkoła Podstawowa Nr 3 ogłasza przetarg

  • Adres: 34-501 Zakopane, ul. Karłowicza 6
  • Województwo: małopolskie
  • Telefon/fax: tel. 018 2015633 , fax. 018 2015633
  • Data zamieszczenia: 2010-11-30
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Szkoła Podstawowa Nr 3
    ul. Karłowicza 6 6
    34-501 Zakopane, woj. małopolskie
    tel. 018 2015633, fax. 018 2015633
    REGON: 49057351000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sp3zakopane.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: jednostka samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych na potrzeby stołówki Szkoły Podstawowej nr 3 w Zakopanem
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    dostawa artykułów spozywczych do stołowki szkolnej przy Szkole Podstawowej Nr 3 w Zakopanem przy ul.Karłowicza 6 polegajaca na sukcesywnej dostawie artykułów: Zakres zamówienia obejmuje : PAKIET I -mięso wołowe i wieprzowe Wołowe pieczeń bez kości kg 200 Schab bez kości kg 300 Karkówka bez kości kg 200 Szynka wieprzowa kg 300 Łopatka bez kości kg 250 Rozbratel wołowy kg 90 PAKIET II - mięso drobiowe, podroby Filet z kurczaka kg 200 Udka z kurczaka kg 650 Filet z indyka kg 100 Skrzydełka kg 250 Porcje rosołowe kg 350 PAKIET III -wędliny wołowe, wieprzowe, drobiowe Kiełbasa toruńska kg 75 Kiełbasa podwawelska kg75 kiełbasa śląska kg 25 Kiełbasa biała kg 25 Boczek wędzony kg 250 Smalec wieprz. kg 60 PAKIET IV - nabiał Twaróg półtłusty kg 100 Masło 82% kg 25 Margaryna mleczna kg 100 Śmietana 18% l 500 Mleko karton 3% l 200 Kefir l 120 Śmietana kremówka 30% l 200 ser zółty edamski kg 30 jogurt zott ml 200 szt 750 jogurt bakoma ml 200 szt 750PAKIET V - jarzyny, owoce, przetwory Mieszanka warzywna mrozona trzyskładnikowa kg 80 Buraki kg 400 Cebula kg 120 Czosnek kg 3,5 Gruszki kg 100 Fasola JAŚ kg 35 Fasolka szparagowa kg 15 Fasolka szparagowa mrożona kg 100 Groch łuszczony kg 25 Kapusta kiszona kg 350 Kapusta biała kg 300 Kapusta czerwona kg 150 Kapusta włoska kg 10 Kapusta pekińska szt. 200 Koper zielony pęczek 200 Kalafior szt. 60 Kalafior mrożony kg 40 Marchew kg 600 Mieszanka warzywna mrożona 6-składnikowa kg 80 Ogórki zielone kg 120 Ogórki kiszone kg 200 Pietruszka korzeń kg 120 Pietruszka zielona pęczek 350 Pory szt. 50 Papryka czerwona kg 30 Pieczarki kg 70 Pomidory kg 150 Rzodkiewka pęczek 35 Seler kg 120 Sałata zielona szt. 90 Ziemniaki kg 6000 Banany kg 100 Mandarynki kg 100 Pomarańcze kg 100 Kiwi kg 100 Nektarynki kg 100 Cytryna kg 50 Rodzynki kg 5 Śliwka suszona kg 4 Truskawki mrożone kg 50 brokuły mrozone kg 50 Mieszanka kompotowa mrożona kg 180 Jabłka kg 150 Groszek konserwowy szt. 50 Kukurydza konserwowa szt. 20 Chrzan tarty 0,40l szt. 26 Koncentrat pomidorowy 0,8l szt. 40 Syrop malinowy l 30 Soczki Kubuś 0,3 l szt 750 Soczki Tymbark 0,2 l szt 750PAKIET VI - pieczywo Chleb pszenno- żytni 600g szt. 200 Bułki zwykłe szt. 500 Bułka tarta w 1kg opakowaniach kg 150 PAKIET VII - ryby Filet z mintaja kg 100 Filet z pangi kg 100 PAKIET VIII - artykuły sypkie i przetwory Cukier kg 400 Kasza jęczmienna wiejska -gruba kg 60 Kasza manna kg 20 Mąka pszenna poznańska Typ 500 (lubella)kg 350 Makaron łazanki(lubella) kg 80 Makaron świderki(lubella) kg 25 Makaron muszelki (lubella) kg 25 Makaron rurki (lubella) kg 25 makaron nitki (lubella) kg 25 Makaron nitki typu Czaniecki Babuni kg 50 Makaron zacierka Babuni kg 40 Ryż biały długoziarnisty kg 80 Sól kg 50 Herbata granulowana szt. 160 Herbata expresowa Saga(100 ) szt 20 Kwasek cytrynowy szt. 50 Kminek szt. 25 Liść laurowy szt. 30 Majeranek szt. 30 Przyprawa w płynie typu Magii 1 l szt. 75 Ocet spirytusowy l 30 Pieprz naturalny mielony szt. 150 Papryka słodka szt. 90 Przyprawa grill klasyczny typu Kamis szt 30 Przyprawa do mielonego typu Kamis szt 50 Przyprawa do kurczaka łagodna typu Kamis szt 50 Przyprawa do gulaszu typu Kamis szt 50 Przyprawa do ryb typu Kamis szt 20 Przyprawa sypka typu Kucharek kg 25 Ziele angielskie szt. 60 Żurek w proszku Winiary szt 50 Barszcz czerwony w proszku Winiary szt 50 Bulion drobiowy Winiary op.60 g szt 400 Bulion wołowy Winiary op.60g szt 400 Olej Kujawski roślinny 1 l szt. 300 Majonez typu kielecki l 35 Wafelki w czekoladzie - typu grześki szt 250 Wafelki w czekoladzie Princessa szt 250 Wafelki w czekoladzie Prince Polo szt 250 Baton Nestle Lion szt 200 Baton Twix szt 200 Pepitki Lubisie szt 200 Draże w czekoladzie szt 150 PAKIET IX- jajka Jaja I gat. szt. 2500 PAKIET X - wyroby mrożone Naleśniki z serem szt. 3000 Pierogi ruskie kg 200 Pierogi z mięsem kg 200 Pierogi z truskawkami kg 200 Knedle kg 100 Gołąbki szt 1000
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151100002
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 10 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie przewiduje wpłacania przez Wykonawcę wadium przetargowego.

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sp3zakopane.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach