Przetargi.pl
Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie.

Dom Pomocy Społecznej ogłasza przetarg

  • Adres: 83-130 Pelplin, ul. Szpitalna 2
  • Województwo: pomorskie
  • Telefon/fax: tel. 58 536 12 18 , fax. 58 536 39 43
  • Data zamieszczenia: 2015-10-12
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Dom Pomocy Społecznej
    ul. Szpitalna 2 2
    83-130 Pelplin, woj. pomorskie
    tel. 58 536 12 18, fax. 58 536 39 43
    REGON: 00029609300000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.bip.dps-pelplin.pl www.powiat.tczew.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    1. Przedmiotem zamówienia jest : Dostawa artykułów spożywczych dla Domu Pomocy Społecznej w Pelplinie w pierwszym wyborze jakościowym i według zestawienia rodzajowo -ilościowego dostawy opisanego w ZAŁĄCZNIKU A do formularza oferty. Zestawienie rodzajowo - ilościowo - wartościowe zawarte w ZAŁĄCZNIKU A w rubryce 4 zawiera prognozowane (szacowane) zapotrzebowanie asortymentu (przedmiotu dostawy) i może wahać się w granicach +/- 20 %. Dostawa artykułów zawartych w ZAŁĄCZNIKU A odbywać się będzie po złożonym telefonicznie lub faksem zamówieniu, poprzedzającym dzień dostawy towaru, dwa raz w tygodniu do godziny 10:00 do siedziby Zamawiającego. Zamawiający wymaga, aby dostarczone produkty pakowane były w oryginalnych opakowaniach, posiadały etykietę zawierającą co najmniej: - nazwę produktu, - wykaz składników, - datę produkcji, - nazwę i adres producenta, - masę netto, - datę przydatności do spożycia , datę minimalnej przydatności trwałości do spożycia, - zawartość netto wyrażonej w jednostkach miary, - oznaczenie partii produkcyjnej umożliwiającej identyfikacje artykułu. 2. Przedmiot zamówienia powinien być dobry jakościowo i posiadać co najmniej : a) 14 -dniowy termin do spożycia w przypadku mleka pasteryzowanego ,twarogów, b) 14 dniowy termin do spożycia w przypadku śmietany pasteryzowanej .jogurtów , c) 30-dniowy termin do spożycia w przypadku serów żółtych , topionych, mleka UHT , śmietany UHT , majonezów, musztardy, tłuszczów roślinnych i zwierzęcych , d) 60 - dniowy termin do spożycia w przypadku produktów sypkich . Proces dostawy będącej przedmiotem zamówienia powinien być zgodny z obowiązującymi przez Wykonawcę systemem HACCP w przetwórstwie spożywczym.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 150000008
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
  • II.2. Czas trwania zamówienia lub termin wykonania: 12 miesięcy

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: nie dotyczy

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.1. Kryteria oceny ofert: Termin płatności faktury
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.dps-pelplin.pl www.powiat.tczew.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach