Zakład Karny w Opolu Lubelskim ogłasza przetarg
- Adres: 24-300 Opole Lubelskie, ul. Owocowa 7
- Województwo: lubelskie
- Telefon/fax: tel. 81 827 69 00 , fax. 81 827 69 04
- Data zamieszczenia: 2011-07-01
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny w Opolu Lubelskim
ul. Owocowa 7 7
24-300 Opole Lubelskie, woj. lubelskie
tel. 81 827 69 00, fax. 81 827 69 04
REGON: 06039716600000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Jednostka budżetowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
5.2011 - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Część Przedmiot zamówienia gat. j.m. ilość 1 2 3 4 5 Część I 1 Granulat sojowy I kg 600 2 Kotlet sojowy a la schabowy I kg 1500 3 Konserwa firmowy pasztet sojowy pakowany 105g I kg 100 Część II 4 Rosół w proszku o smaku wędzonki I kg 250 5 Sos pieczeniowy w proszku I kg 300 6 Sos myśliwski w proszku PN-A-94052 I kg 250 7 Sos węgierski w proszku PN-A-94052 I kg 330 8 Sos z zielonym pieprzem w proszku PN-A-94052 I kg 200 9 Sos boloński w proszku PN-A-94052 I kg 300 10 Sos neapolitański w proszku PN-A-94052 I kg 300 11 Fix do potraw chińskich w proszku I kg 200 12 Sos do surówek typu sałatkowy w proszku I kg 150 Część III 13 Bulion - rosół z kury w proszku PN-A-94052 gat. I I kg 2300 14 Żurek w proszku PN-A-94052 I kg 250 15 Zupa cebulowa w proszku I kg 230 16 Barszcz biały w proszku PN-A-94052 I kg 150 17 Barszcz czerwony w proszku PN-A-94052 I kg 180 18 Zupa grzybowa w proszku PN-A-94052 I kg 200 Część IV 19 Cukier biały PN-A74850 klasa II I kg 7000 - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 153000001
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający odstępuje od wnoszenia wadium przez oferentów
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Dostawa warzyw i owoców
Dodano: 2016-02-11 - Dostawa owoców i warzyw
Dodano: 2016-02-08 - Sukcesywna dostawa artykułów żywnościowych do Środowiskowego Hufca Pracy we Włodawie - 2 części
Dodano: 2016-01-26 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej
Dodano: 2015-11-24 - Dostawa artykułów żywnościowych do stołówki szkolnej
Dodano: 2015-11-20 - Sukcesywne dostawy owoców i warzyw - numer Zp/pn/97/2015
Dodano: 2015-10-22 - Dostawa warzyw i owoców dla Domu Pomocy Społecznej w Ruskich Piaskach
Dodano: 2015-10-14 - Postępowanie o udzielenia zamówienia w trybie przetargu nieograniczonego o wartości poniżej 130 000 euro, na sukcesywne dostawy warzyw do Zakładu Karnego w Chełmie.
Dodano: 2015-10-08 - Dostawa warzyw.
Dodano: 2015-10-05 - Dostawa owoców i warzyw na potrzeby Stołówki Studenckiej Katolickiego Uniwersytetu Lubelskiego Jana Pawła II
Dodano: 2015-10-02