Zarząd Powiatu w Rybniku ogłasza przetarg
- Adres: 44-200 Rybnik, ul. 3 Maja 31
- Województwo: śląskie
- Telefon/fax: tel. 032 4228300 , fax. 032 4228658
- Data zamieszczenia: 2013-09-10
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zarząd Powiatu w Rybniku
ul. 3 Maja 31 31
44-200 Rybnik, woj. śląskie
tel. 032 4228300, fax. 032 4228658
REGON: 27628517000000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.starostwo.rybnik.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Administracja samorządowa
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zorganizowanie poczęstunku dla 80 osób na konferencję otwierającą projekt pn. Wspomaganie szkół i przedszkoli w Powiecie Rybnickim poprzez wprowadzenie systemu doskonalenia nauczycieli - II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
Przedmiotem zamówienia jest Zorganizowanie poczęstunku dla 80 osób na konferencję otwierającą projekt pn. Wspomaganie szkół i przedszkoli w Powiecie Rybnickim poprzez wprowadzenie systemu doskonalenia nauczycieli realizowanego w ramach Priorytetu III Wysoka jakość systemu oświaty, Działanie 3.5 Kompleksowe wspomaganie rozwoju szkół, Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Usługa polegała będzie na przygotowaniu poczęstunku dla 80 osób składającego się z : 1. Serwisu kawowego obejmującego: a. kawę podaną w termosach - 2 filiżanki na osobę (1 filiżanka 200 ml), b. kołacza (2 rodzaje: z serem, makiem,) - podanego na jednorazowych tacach z ozdobnymi serwetami w kolorze białym- 16 tac po 10 porcji na tacy - 160 porcji łącznie (1 porcja ok. 200 g), c. gorącej wody podanej w termosach - 4 litry, d. herbaty owocowej różne smaki, opakowanie min. 20 torebek rozłożonej na talerzyku obok termosu z gorącą wodą, 2 opakowania e. Cukru opakowanie 1 kg, 1 sztuka f. mleka do kawy opakowanie 250 ml, 2 sztuki g. Soki owocowe: - o smaku pomarańczowym- butelki szklane 0,3 ml, sztuk:40 - o smaku jabłkowym- butelki szklane 0,3 ml, sztuk:40 1. Usługa w formie szwedzkiego stołu zostanie wykonana w Sali 201 Starostwa Powiatowego w Rybniku, ul. 3 Maja 31, 44-200 Rybnik, w godzinach 09.00-13.00. Wykonawca zapewni wszelkie niezbędne naczynia, nakrycia i dekorację oraz przygotowanie i sprzątanie stołów. 2. Wykonawca ma obowiązek wskazania w ofercie części zamówienia, które zamierza powierzyć podwykonawcom- brak w/w informacji oznaczać będzie, iż całość zamówienia będzie zrealizowana przez Wykonawcę. 3. Zamawiający zastrzega sobie możliwość unieważnienia niniejszego postępowania w szczególności w przypadku nie przyznania środków pochodzących z budżetu Unii Europejskiej, które miały być przeznaczone na sfinansowanie całości lub części zamówienia. 4. Kod CPV: 55 32 00 00 - 9 Usługi podawania posiłków 5. Usługa zostanie zrealizowana się zgodnie z obowiązującymi normami sanitarnymi na koszt i ryzyko Wykonawcy. Wykonawca zobowiązuje się do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowania artykułów spożywczych oraz do świadczenia usług wyłącznie przy użyciu produktów spełniających normy jakości produktów spożywczych.Wartość zamówienia nie przekracza kwoty określonej w przepisach wydanych na podstawie ustawy z dnia 29 stycznia 2004 r. Prawo Zamówień Publicznych ( j.t. Dz.U. z 2013 r., poz. 907) - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553200009
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Nie wymaga się wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.starostwo.rybnik.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną
Podobne ogłoszenia o przetargach
- Bezgotówkowe wydawanie gorących posiłków dla osób korzystających z pomocy społecznej
Dodano: 2016-04-11 - Prowadzenie jadłodajni w siedzibie OPS w Chorzowie
Dodano: 2016-03-09 - Zorganizowanie cyklicznej dostawy posiłków w czasie ferii na potrzeby dzieci przebywających w świetlicach środowiskowych Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Zabrzu
Dodano: 2016-01-20 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków jednodaniowych dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Myszkowie w 2016 roku
Dodano: 2016-01-13 - Przygotowywanie oraz wydawanie posiłków dla podopiecznych Miejskiego Ośrodka Pomocy Społecznej w Tarnowskich Górach w okresie od 02.01.2016 r. do 31.12.2016 r.
Dodano: 2015-12-11 - Przygotowanie i wydawanie gorących posiłków dla klientów Ośrodka Pomocy Społecznej Gminy i Miasta Czerwionka-Leszczyny w roku 2016
Dodano: 2015-12-07 - Organizacja cateringu na potrzeby Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Zabrzu - Dzień Pracownika Socjalnego
Dodano: 2015-10-16 - Zorganizowanie cyklicznej dostawy posiłków w czasie wakacji na potrzeby dzieci przebywających w świetlicach środowiskowych Miejskiego Ośrodka Pomocy Rodzinie w Zabrzu
Dodano: 2015-06-10 - świadczenie usług polegających na przygotowywaniu i wydawaniu gorących posiłków dzieciom objętym opieką przez Ośrodek Pomocy Społecznej w okresie wakacyjnym
Dodano: 2015-06-03 - Zorganizowanie poczęstunku dla 60 osób na konferencję podsumowującą projekt pn. Wspomaganie szkół i przedszkoli w Powiecie Rybnickim poprzez wprowadzenie systemu doskonalenia nauczycieli
Dodano: 2015-06-03