Przetargi.pl
ZLECENIE USŁUGI GASTRONOMICZNEJ W TRAKCIE SZKOLEŃ ZAAWANSOWANYCH I SPECJALISTYCZNYCH UCZESTNIKÓW PROJEKTU: MOJA FIRMA - MOJA PRZYSZŁOŚĆ! (ZP-18/2011)

Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie ogłasza przetarg

  • Adres: 62-510 Konin, ul. Zakładowa 4
  • Województwo: wielkopolskie
  • Telefon/fax: tel. 63 2453095 , fax. 63 2422229
  • Data zamieszczenia: 2011-10-26
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie
    ul. Zakładowa 4 4
    62-510 Konin, woj. wielkopolskie
    tel. 63 2453095, fax. 63 2422229
    REGON: 31050869000000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.arrkonin.org.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Agencja Rozwoju Regionalnego S.A. w Koninie

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    ZLECENIE USŁUGI GASTRONOMICZNEJ W TRAKCIE SZKOLEŃ ZAAWANSOWANYCH I SPECJALISTYCZNYCH UCZESTNIKÓW PROJEKTU: MOJA FIRMA - MOJA PRZYSZŁOŚĆ! (ZP-18/2011)
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Przedmiotem zamówienia jest zlecenie usługi gastronomicznej w trakcie szkoleń zaawansowanych i specjalistycznych uczestników projektu: Moja firma - Moja przyszłość! współfinansowanego ze środków Unii Europejskiej w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego w ramach Programu Operacyjnego Kapitał Ludzki, Priorytet VI, Działanie 6.2. 2.2. Przedmiotem zamówienia jest przeprowadzenie usługi polegającej na zapewnieniu uczestnikom szkoleń: 2.2.1 Serwisu kawowego dostarczanego przed rozpoczęciem szkoleń tj. na godzinę 8.00, na który składa się: - kawa (typu Jacobs podana w termosach po 500 ml na osobę), - herbata (typu Lipton podana w termosach po 500 ml na osobę), - dodatki: śmietanka do kawy, cytryna i cukier, kubki do napojów ciepłych, mieszadełka oraz serwetki papierowe (w ilości proporcjonalnej do liczby uczestników), - rogaliki z nadzieniem typu marmolada, dżem (1 szt. po 65 g na osobę), małe pączki (1 szt. po 65 g na osobę), 2.2.2. Zestawu obiadowego podawanego w formie porcjowanej (1 zestaw na 1 osobę) dostarczanego na godzinę 12.25: zgodnie z jadłospisem: Dzień 1 Filet z kurczaka smażony panierowany (100g), frytki (150g), sałatka z czerwonej kapusty (150g), sok 100% czarna porzeczka (250ml) Dzień 2 Pieczeń wieprzowa duszona (150g), kluski śląskie (150g) z sosem (25g), surówka z kapusty pekińskiej z majonezem (150g), sok 100% jabłko (250ml) Dzień 3 Kotlet devolay (100g), ziemniaki tłuczone (250g), surówka z marchwi i jabłek (150g), sok 100% pomarańcza (250ml) Dzień 4 Potrawka z kurczaka (150g), ryż na sypko(150g), gotowane warzywa (150g), sok 100% pomarańcza (250ml) Dzień 5 Filet rybny smażony panierowany (170g), frytki (150g), ogórek konserwowy (100g), sok 100% jabłko (250ml) Dzień 6 Filet z kurczaka smażony panierowany (100g), ziemniaki tłuczone (250g), surówka z kapusty kiszonej i marchewki (150g), sok 100% grejpfrut (250ml) Posiłek dla każdego uczestnika projektu powinien być podany na ciepło w pojemniku termoizolacyjnym (pudełko styropianowe, zamykane, trójdzielne) z kompletem sztućców jednorazowych, 2 serwetkami papierowymi 2 warstwowymi oraz sokiem w opakowaniu jednorazowym. 2.2.3 Zamawiający planuje maksymalnie 3 szkolenia 6- dniowe, czyli 18 dni szkoleniowym. Przy czym istnieje możliwość realizacji 3 cyklów szkoleń jednocześnie. Liczba osób na każdym szkoleniu nie przekroczy 21. Maksymalna liczba osób (zestawów kawowych i obiadowych) to 378. 2.2.4 Miejsca odbywania się szkoleń: miasto Konin. Realizację szkoleń Zamawiający planuje na grudzień 2011 r. Dokładne adresy sal szkoleniowych zostaną podane na tydzień przed rozpoczęciem szkoleń wraz ze szczegółowym harmonogramem. 2.2.5 Wyżywienie ma być dostarczane z zachowaniem warunków sanitarnych, na miejsce odbywania się szkolenia, dla faktycznie uczestniczących w danym dniu szkolenia osób. Wykonawca zobowiązany jest do przestrzegania przepisów prawnych w zakresie przechowywania i przygotowywania artykułów spożywczych (m.in. Ustawy z dn. 25 sierpnia 2006r. o bezpieczeństwie żywności i żywienia, Dz.U. z 2006r. Nr 171, poz. 1225 z późn. zm.) 2.2.6 Zapłata będzie następować za faktyczna liczbę wydanych posiłków na podstawie faktury wystawionej po zrealizowaniu usługi.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 553210006
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: nie
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.bip.arrkonin.org.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach