Zakład Karny ogłasza przetarg
- Adres: 49-300 Brzeg, ul. Chrobrego 29
- Województwo: opolskie
- Telefon/fax: tel. 077 4162011 , fax. 077 4162287
- Data zamieszczenia: 2010-04-30
- Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe
Sekcja I - Zamawiający
- I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
ul. Chrobrego 29 29
49-300 Brzeg, woj. opolskie
tel. 077 4162011, fax. 077 4162287
REGON: 00032019900000 - Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
- I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposiadająca osobowości prawnej
Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu
- II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
- II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w w mięso, wędliny - II.1.2. Rodzaj zamówienia: dostawy
- II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
I Grupa MIĘSO 1. Boczek surowy wędzony w ilości 600 kg, 2. Żeberka wędzone paski w ilości 1 200 kg, 3. Kaszanka w ilości 1 800 kg, 4. Kurczak świeży w ilości 5 000 kg, 5. Mięso mielone wieprzowe nieprzetworzone w ilości 3 200 kg, 6. Łopatka wieprzowa bez kości w ilości 3 500 kg, 7. Karczek wieprzowy bez kości w ilości 200 kg, 8. Łopatka wołowa ekstra bez kości w ilości 1 300 kg, 9. Wątroba wieprzowa w ilości 1 500 kg, II Grupa WĘDLINY WIEPRZOWE 1. Kiełbasa śląska w ilości 1 800 kg, 2. Kiełbasa toruńska w ilości 1 500 kg, 3. Kiełbasa zwyczajna w ilości 2 000 kg, 4. Kiełbasa biała parzona w ilości 900 kg, 5. Szynka mielona wieprzowa w ilości 1 800 kg, 6. Lunch meat w ilości 1 600 kg, 7. Mortadela w ilości 1 000 kg, 8. Pieczeń rzymska w ilości 1 500 kg, 9. Kiełbasa podwawelska w ilości 1 900 kg, 10. Pasztetowa w ilości 1 500 kg, III Grupa WĘDLINY DROBIOWE 1. Mortadela drobiowa w ilości 500 kg, 2. Pieczeń drobiowa w ilości 900 kg, 3. Serdelki drobiowe w ilości 1 600 kg, 4. Szynka drobiowa w ilości 800 kg, 5. Baleron drobiowy w ilości 200 kg, 6. Blok z indyka w ilości 500 kg, 7. Kiełbasa senatorska drobiowa w ilości 800 kg, 8. Kiełbasa śląska drobiowa w ilości 900 kg, 9. Mielonka drobiowa w ilości 1 100 kg, 10. Parówki drobiowe w ilości 1 200 kg, 11. Polędwica drobiowa w ilości 500 kg, 12. Salceson drobiowy w ilości 600 kg, 13. Rolada drobiowa w ilości 1 200 kg, - II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312007
- II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
- II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
- II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie
Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym
- III.1. Warunki dotyczące zamówienia
- Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium
Sekcja IV - Procedura przetargowa
- IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
- IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
- IV.2. Kryteria oceny ofert
- IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
- IV.3. Informacje administracyjne
- IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
- IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)
Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną