Przetargi.pl
Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w mięso, wędliny.

Zakład Karny ogłasza przetarg

  • Adres: 49-300 Brzeg, ul. Chrobrego 29
  • Województwo: opolskie
  • Telefon/fax: tel. 077 4162011 , fax. 077 4162287
  • Data zamieszczenia: 2010-05-19
  • Zamieszczanie ogłoszenia: obowiązkowe

Sekcja I - Zamawiający

  • I.1. Nazwa i adres: Zakład Karny
    ul. Chrobrego 29 29
    49-300 Brzeg, woj. opolskie
    tel. 077 4162011, fax. 077 4162287
    REGON: 00032019900000
  • Adres strony internetowej zamawiającego: www.sw.gov.pl
  • I.2. Rodzaj zamawiającego: Inny: Państwowa jednostka organizacyjna nieposadająca osobowości prawnej

Sekcja II - Przedmiot zamówienia, przetargu

  • II.1. Określenie przedmiotu zamówienia
  • II.1.1. Nazwa nadana zamówieniu przez zamawiającego:
    Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w mięso, wędliny.
  • II.1.2. Rodzaj zamówienia: usługi
  • II.1.3. Określenie przedmiotu oraz wielkości lub zakresu zamówienia:
    Zaopatrzenie Zakładu Karnego w Brzegu w w mięso, wędliny w ilości: I Grupa MIĘSO 1.Boczek surowy wędzony w ilości 600 kg, 2.Żeberka wędzone paski w ilości 1 200 kg, 3.Kaszanka w ilości 1 800 kg, 4.Kurczak świeży w ilości 5 000 kg, 5.Mięso mielone wieprzowe nieprzetworzone w ilości 3 200 kg, 6.Łopatka wieprzowa bez kości w ilości 3 500 kg, 7.Karczek wieprzowy bez kości w ilości 200 kg, 8.Łopatka wołowa ekstra bez kości w ilości 1 300 kg, 9.Wątroba wieprzowa w ilości 1 500 kg, II Grupa WĘDLINY WIEPRZOWE 1.Kiełbasa śląska w ilości 1 800 kg, 2.Kiełbasa toruńska w ilości 1 500 kg, 3.Kiełbasa zwyczajna w ilości 2 000 kg, 4.Kiełbasa biała parzona w ilości 900 kg, 5.Szynka mielona wieprzowaw ilości 1 800 kg, 6.Lunch meat w ilości 1 600 kg, 7.Mortadela w ilości 1 000 kg, 8.Pieczeń rzymska w ilości 1 500 kg, 9.Kiełbasa podwawelska w ilości 1 900 kg, 10.Pasztetowa w ilości 1 500 kg, III Grupa WĘDLINY DROBIOWE 1.Mortadela drobiowa w ilości 500 kg, 2.Pieczeń drobiowa w ilości 900 kg, 3.Serdelki drobiowe w ilości1 600 kg, 4.Szynka drobiowa w ilości 800 kg, 5.Baleron drobiowy w ilości 200 kg, 6.Blok z indyka w ilości 500 kg, 7.Kiełbasa senatorska drobiowa w ilości 800 kg, 8.Kiełbasa śląska drobiowa w ilości 900 kg, 9.Mielonka drobiowa w ilości 1 100 kg, 10.Parówki drobiowe w ilości 1 200 kg, 11.Polędwica drobiowa w ilości 500 kg, 12.Salceson drobiowy w ilości 600 kg, 13.Rolada drobiowa w ilości 1 200 kg, Wyżej wymienione ilości zamawianych artykułów są ilościami maksymalnymi. Zamawiający zastrzega możliwość wykonania zamówienia w ilościach mniejszych niż maksymalne. Zamawiający dopuszcza składanie ofert częściowych w III grupach. Oferta musi obejmować całość zamówienia w danej grupie. Każda grupa będzie rozpatrywana osobno.
  • II.1.4. Wspólny Słownik Zamówień (CPV): 151312007
  • II.1.5. Czy dopuszcza się złożenie oferty częściowej: tak
  • II.1.6. Czy dopuszcza się złożenie oferty wariantowej: nie
  • II.1.7. Czy przewiduje się udzielenie zamówień uzupełniających: nie

Sekcja III - Informacje o charakterze prawnym, ekonomicznym, finansowym i technicznym

  • III.1. Warunki dotyczące zamówienia
  • Informacja na temat wadium: Zamawiający nie wymaga wniesienia wadium

Sekcja IV - Procedura przetargowa

  • IV.1. Tryb udzielenia zamówienia
  • IV.1.1. Tryb udzielenia zamówienia: przetarg nieograniczony
  • IV.2. Kryteria oceny ofert
  • IV.2.2. Wykorzystana będzie aukcja elektroniczna: nie
  • IV.3. Informacje administracyjne
  • IV.3.1. Adres strony internetowej, na której dostępna jest specyfikacja istotnych warunków zamówienia: www.sw.gov.pl
  • IV.3.5. Termin związania ofertą, okres w dniach: 30 (od ostatecznego terminu składania ofert)

Zobacz następny przetargZobacz poprzedni przetargPobierz ofertę w pliku pdfPowrót na stronę główną

Podobne ogłoszenia o przetargach